Βόλος: Ανεμβολίαστος δεν ήθελε να διασωληνωθεί και «υπέγραψε να πεθάνει»

Συγκλονίζει συγγενής του για τις τελευταίες στιγμές

Συγκλονίζει συγγενής ανεμβολίαστου που κατέληξε επειδή δεν ήθελε να διασωληνωθεί - Πηγή/βίντεο: Mega

Καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας δεν τα καταφέρνουν και «χάνουν» τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό. Αρκετοί από αυτούς είναι ανεμβολίαστοι, οι οποίοι αρνούνται μάλιστα να διασωληνωθούν όταν κρίνεται απαραίτητο.

Κορωνοϊός: Τρίτη δόση για εμβολιασμένους και νέα μέτρα για ανεμβολίαστους

Ένας από αυτούς τους ασθενείς είναι και ένας 55χρονος που νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου. Όπως αποκάλυψε στενή συγγενής του μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News, ο 55χρονος ήταν ανεμβολίαστος, νόσησε και όταν ήρθε η ώρα να διασωληνωθεί «υπέγραψε τον θάνατό του» για να μην διασωληνωθεί. 

Εφιαλτική πρόβλεψη: «Το επόμενο τρίμηνο θα νοσήσουν 1 εκατ. ανεμβολίαστοι»

«Κατέληξε. Δεν επιθυμούσε να διασωληνωθεί. Δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο, δεν ήταν εμβολιασμένος, πήγε σε λιπόθυμη κατάσταση αναγκαστικά που τον βρήκε ο άντρας μου και τον μετέφερε, μπήκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και τη δεύτερη μέρα επιδεινώθηκε η κατάστασή του, χρειαζόταν να διασωληνωθεί, δεν διασωληνώθηκε με δική του θέληση. Υπέγραψε να μην διασωληνωθεί. Υπέγραψε να πεθάνει», ανέφερε ο συγγενής του.

Πρόσθεσε, ακόμα, ότι οι συγγενείς τον έβλεπαν να «φεύγει» από τη ζωή, αλλά παρά τις δραματικές εκκλήσεις τους δεν μπόρεσαν να τον μεταπείσουν.

Από την πλευρά τους, οι γιατροί τους είχαν ξεκαθαρίσει ότι πρέπει να διασωληνωθεί, όμως ο ασθενής είχε ήδη υπογράψει ένα χαρτί που σύμφωνα με τη συγγενή του, δεν άφηνε περιθώρια ούτε για παρέμβαση εισαγγελέα.

Τελικά η κατάσταση της υγείας του 55χρονου που δεν είχε υποκείμενα νοσήματα επιδεινώθηκε ραγδαία και τελικά κατέληξε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top