Λάρισα: «Άλλες 17 γυναίκες θύματα του προϊστάμενου εκπαίδευσης»

Τι υποστηρίζει η καθηγήτρια που τον καταγγέλλει για βιασμό

Όσα είπε η καθηγήτρια, αλλά και ο προϊστάμενος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Λάρισας από την καταγγελία καθηγήτριας, μητέρας δύο παιδιών, ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον προϊστάμενό της. 

Η γυναίκα καταγγέλλει μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, ότι εκτός από εκείνη, στην ίδια θέση έχουν βρεθεί άλλες 17 γυναίκες.

Καθηγήτρια, μητέρα δύο παιδιών, καταγγέλλει τον προϊστάμενό της για βιασμό

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το φόρεμα που φορούσε όταν φέρεται να βιάστηκε, θα βρεθεί τη Δευτέρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να ταυτοποιηθούν τα ίχνη DNA με αυτό του προϊσταμένου της. 

Όπως είπε χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Θωμάς Παπαλιάγκας, όλα έγιναν στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν οι δυο τους βγήκαν μια βόλτα στα παράλια της Λάρισας, όπως συνήθιζαν και με άλλους συναδέλφους. 

Στη μήνυση που κατέθεσε ανέφερε ότι πήγαν με το αυτοκίνητο του προϊσταμένου της, και σε μια απομονωμένη περιοχή εκείνος της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Η γυναίκα αρνήθηκε και τότε εκείνος, σύμφωνα με την καταγγελία, τη βίασε. 

Ο ίδιος υποστηρίζει πως ό,τι έγινε, έγινε κοινή συναινέσει και πως η αλήθεια θα φανεί σύντομα. 

Ωστόσο η καθηγήτρια δηλώνει συντετριμμένη και τον κατηγορεί ότι επιχειρεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή της. 

«Μου είπε ότι δεν τον νοιάζει πώς νιώθω, γιατί μπροστά στο όνομά του η ψυχολογική μου κατάσταση είναι μηδέν. Ελπίζω κι άλλες γυναίκες που έπαθαν κάτι τέτοιο να μιλήσουν επώνυμα», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σημειώνεται ότι μετά την επισημοποίηση της καταγγελίας, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έδωσε εντολή για την άμεση διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του εν λόγω στελέχους εκπαίδευσης.

Κούγιας: «Θα καταθέσει μήνυση και αγωγή ο καταγγελλόμενος στην καθηγήτρια»

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του προϊσταμένου δήλωσε πως ο πελάτης του προτίθεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή τόσο εναντίον της καθηγήτριας, όσο και εναντίον του δικηγόρου της για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Όσον αφορά στους ισχυρισμούς της 44χρονης για βιασμό, τόνισε πως ήταν μια ρομαντική βόλτα μεταξύ δύο ανθρώπων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top