Καθηγήτρια, μητέρα δύο παιδιών, καταγγέλλει τον προϊστάμενό της για βιασμό

«Έγινε κοινή συναινέσει» δηλώνει ο καταγγελλόμενος

Θύμα βιασμού από τον προϊστάμενό της κατήγγειλε ότι έπεσε μια εκπαιδευτικός σε σχολείο της Λάρισας. 

Η καθηγήτρια, που είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στις 11 Οκτωβρίου και προσκόμισε στην εισαγγελία το φόρεμα, το οποίο φορούσε όταν βιάστηκε και το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γενετικό υλικό του φερόμενου βιαστή της. 

Όπως ισχυρίζεται, στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 βρέθηκε με τον προϊστάμενό της εκτός εργασιακού χώρου και πήγαν μια βόλτα σε παραλία της Λάρισας. Εκεί, σε απομονωμένη περιοχή απαίτησε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Εκείνη αρνήθηκε και τότε φέρεται να τη βίασε. 

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξομολογήθηκε ότι ζει ένα μαρτύριο και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. 

«Δεν κοιμάμαι καλά κι έχω εφιάλτες. Εύχομαι σε καμία γυναίκα να μη συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε στο ελάχιστο. Με φτάνει στην απόγνωση η κατασυκοφάντηση που υφίσταμαι από τη σκόπιμη διαρροή του ότι δήθεν κάτι έγινε μεταξύ μας συναινετικά», είπε η καταγγέλλουσα και πρόσθεσε:

«Μου είπε ότι δεν τον νοιάζει πώς νιώθω, γιατί μπροστά στο όνομά του η ψυχολογική μου κατάσταση είναι μηδέν. Ελπίζω κι άλλες γυναίκες που έπαθαν κάτι τέτοιο να μιλήσουν επώνυμα».

Μάλιστα η 44χρονη, μέσω του δικηγόρου της, ισχυρίστηκε πως δεν είναι η μόνη που έπεσε θύμα βιασμού από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και ότι υπάρχουν κι άλλες γυναίκες. 

Ο ίδιος ο καταγγελλόμενος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αρνήθηκε τα πάντα και είπε πως είχε μια επαγγελματική σχέση με την εκπαιδευτικό που τον κατηγορεί για βιασμό. 

Μάλιστα όπως ανέφερε, πράγματι βγήκαν μαζί βόλτα την επίμαχη μέρα, αλλά όλα όσα συνέβησαν, έγιναν κοινή συναινέσει. 

«Βγήκαμε μια συναινετική βόλτα. Ό,τι έγινε, έγινε κοινή συναινέσει. Δεν έχω να κρύψω τίποτα, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί», δήλωσε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top