Πέραμα: Τεστ DNA για τον 14χρονο που ισχυρίζεται ότι οδηγούσε το αμάξι

Τι προκύπτει από τις καταθέσεις των επτά αστυνομικών

H άφιξη των αστυνομικών στα δικαστήρια του Πειραιά για να απολογηθούν για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (27/10/21)

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα, από την οποία ένα 18χρονος Ρομά σκοτώθηκε το περασμένο Σάββατο. 

Καταδίωξη στο Πέραμα: Εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 14χρονος οδηγός

Σύμφωνα με πληροφορίες του LiveNews, οι συνήγοροι υπεράσπισης του 14χρονου, που εμφανίστηκε αυτοβούλως στο δικαστήριο ως οδηγός του επίμαχου οχήματος, δήλωσαν πως θα υποβληθεί σε εξέταση DNA προκειμένου να αποδείξει την εμπλοκή του στην υπόθεση. 

Καταδίωξη Πέραμα: Ελεύθεροι οι επτά αστυνομικοί μετά τις απολογίες τους

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας, που εκπροσωπεί τους επτά αστυνομικούς που συμμετείχαν στην καταδίωξη είχε αμφισβητήσει την εμπλοκή του 14χρονου Ρομά στην υπόθεση. 

Ο ανήλικος είχε ομολογήσει πως οδηγούσε το αυτοκίνητο, δηλώνοντας πως δεν παραδόθηκε εξαρχής στις Αρχές γιατί φοβόταν. Επίσης, είχε ισχυριστεί πως έπεσε πάνω σε δύο μηχανές αστυνομικών, χωρίς όμως αυτές να έχουν αναβάτες. 

Καταδίωξη στο Πέραμα: Επί 11 ώρες απολογούνταν οι αστυνομικοί

Ωστόσο, από τις καταθέσεις που έδωσαν οι επτά αστυνομικοί προκύπτει πως οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο 18χρονος Ρομά που έπεσε νεκρός από τα πυρά. 

Παραδόθηκε το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου στον Τάκη θεοδωρικάκο 

Στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, παραδόθηκε το πόρισμα του πειθαρχικού ελέγχου για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα.

Πέραμα: Παραδόθηκε στον Θεοδωρικάκο το πόρισμα για τους αστυνομικούς  

Την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναμένεται να ανακοινώσει σχέδιο μέτρων και κατευθύνσεων για την ουσιαστική βελτίωση της αποτελεσματικότητας της Ελληνικής Αστυνομίας.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top