Έγκλημα στο Αιγάλεω: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τη δολοφονία

«Με απειλούσε, πήρα το μαχαίρι και τη σκότωσα» είπε στην απολογία του

Όσα φέρεται να κατέθεσε ο 20χρονος μητροκτόνος στον ανακριτή - Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα φέρεται να κατέθεσε στην απολογία του ο 20χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω πριν από οκτώ ημέρες.

Δολοφονία Αιγάλεω: «Σκότωσε τη μάνα μου», φώναζε ο γιος της 54χρονης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Πέτρος Κουσουλός, ο 20χρονος μητροκτόνος που ήταν κλεισμένος σε ίδρυμα για πολλά χρόνια, φέρεται να καβγάδισε με τη μητέρα του για ασήμαντη αφορμή, διαπληκτίστηκαν έντονα και τη σκότωσε.

δολοφονία Αιγάλεω

Το σπίτι της οικογένειας στο Αιγάλεω, όπου η άτυχη μητέρα βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του παιδιού της 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 20χρονος βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Όταν εκείνος πήρε στα χέρια του ένα βάζο και πήγε στην κουζίνα για να το πλύνει, εκείνη, όπως περιέγραψε στην απολογία του, άρχισε να τον βρίζει και να του μιλάει άσχημα. Κάποια στιγμή η γυναίκα τον πλησίασε απειλητικά, τού πήρε το βάζο από τα χέρια και όπως ισχυρίστηκε ο νεαρός φοβήθηκε ότι θα του το πετάξει στο κεφάλι, όπως, λέει ότι, είχε κάνει ξανά στο παρελθόν. 

20χρονος μητροκτόνος

Ο 20χρονος μητροκτόνος οδηγείται στο ανακριτή - φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Μετά, ο 20χρονος, όπως φέρεται να είπε στην απολογία του, πήρε ένα μαχαίρι και όπως ήταν γυρισμένη της έριξε ένα χτύπημα στην πλάτη, που «δεν τη λύγισε». Έμεινε όρθια.

Της είπα τότε ότι θα καλέσω σε βοήθεια. Πρώτα, όμως, ήθελα να της πω κάποια παράπονα που είχα από αυτή. 

Τότε, σύμφωνα με όσα είπε ο νεαρός, η μητέρα τού πήρε το μαχαίρι στα χέρια της και πάλεψαν από την κουζίνα μέχρι την αποθήκη του σπιτιού. 

Προσπάθησε να με τραυματίσει με το μαχαίρι. Αυτοτραυματίστηκα, της πήρα το μαχαίρι και τη χτύπησα στον λαιμό.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η 55χρονη ήταν ζωντανή όταν ο γιος της έφυγε από το σπίτι, όπως φέρεται να αποκάλυψε ο ίδιος.

Δολοφονία Αιγάλεω: Γιατί ο 20χρονος κλείστηκε σε ίδρυμα

Η οικογένεια φέρεται να αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες και το μοναδικό εισόδημά τους ήταν ένα επίδομα αναπηρίας που έπαιρνε η μητέρα.

Ο 20χρονος μητροκτόνος είχε νοσηλευτεί για πολλά χρόνια σε ιδρύματα. Συγκεκριμένα, όπως φέρεται να είπε στον ανακριτή, η μητέρα του τον έκλεισε στο ίδρυμα για να μην πέσει θύμα βιασμού, όπως έχει συμβεί με άλλο μέλος της οικογένειάς τους, από πρόσωπο του στενού τους κύκλου. 

Ο νεαρός έχει προφυλακιστεί και αναμένεται η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Δείτε όλη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top