Δολοφονία Αιγάλεω: «Σκότωσε τη μάνα μου», φώναζε ο γιος της 54χρονης

Συγκλονιστικές μαρτυρίες - Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από το έγκλημα

Δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της εντοπίστηκε γυναίκα στο Αιγάλεω. Αναζητείται ο γιος της - Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τη στυγερή δολοφονία μιας 54χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

Άγρια δολοφονία στο Αιγάλεω - Τη μαχαίρωσαν στον λαιμό μέχρι θανάτου

Η άτυχη μητέρα πέντε παιδιών βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος και έφερε πολλαπλά τραύματα στον λαιμό από μαχαίρι.

Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν τον 20χρονο γιο της ως βασικό ύποπτο του εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον μικρό γιο που ήταν παλαιότερα σε αναμορφωτήριο και φέρεται ακόμα να έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών τον είδαν οι γείτονες να βγαίνει από το παράθυρο του σπιτιού, κρατώντας το φονικό μαχαίρι.

Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες των γειτόνων που γνώριζαν την οικογένεια συγκλονίζουν. Ένας από αυτούς ανέφερε πως είδε τον τέταρτο γιο να βγαίνει από το σπίτι και να φωνάζει: «Βοήθεια, βοήθεια, σκότωσαν τη μάνα μου». Ο γιος που ήταν παρών στο σπίτι είναι στο τμήμα και καταθέτει στις αρχές.

δολοφονία Αιγάλεω

Δολοφονία Αιγάλεω: Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από το έγκλημα

Ο ίδιος γείτονας περιέγραψε μια δύσκολη καθημερινότητα για τη μητέρα, η οποία φέρεται να είχε αναπηρία. Σύμφωνα με όσα είπε, είχε συνεχείς τσακωμούς με τα παιδιά της.

Είχαν τσακωμούς, ερχόταν η αστυνομία συχνά στο σπίτι, 10 φορές τον χρόνο. Τη γυναίκα τη γνώριζα. Αυτή κάθε μέρα τσακωνόταν με τα παιδιά. Υπήρχαν προβλήματα ξυλοδαρμού, την είχαν χτυπήσει πολλές φορές. Γιατί τσακώνονταν κάθε φορά. Έπαιρνε από τον δήμο φαγητό. Μια ζωή αυτά είχαν τσακωμούς.

δολοφονία 54χρονης Αιγάλεω

Μία γειτόνισσα υποστήριξε ότι τα παιδιά της 54χρονης είχαν και εκείνα πρόβλημα: «Δεν ήταν παιδιά που θα μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα. Τα φρόντιζε μόνη της, έκανε αγώνα αυτή η μάνα για τα παιδιά της», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως ακούστηκε ότι πριν τη δολοφονία, μητέρα και γιος είχαν λογομαχήσει. 

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες και συντηρούνταν από ένα επίδομα αναπηρίας. Ο μεγάλος γιος φέρεται να συνείσφερε και αυτός με δυσκολία στο σπίτι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top