Επίθεση με βιτριόλι: Συγκίνηση μετά τη δίκη- Οι φίλες της Ιωάννας με μάσκες

Το μήνυμα συμπαράστασης για την επίθεση που άλλαξε τη ζωή της Ιωάννας

Η Ιωάννα Παλαιοσπύρου μετά το τέλος της συνεδρίασης φωτογραφήθηκε με τις φίλες της που φόρεσαν λευκές μάσκες για να την στηρίξουν/ Βίντεο: Star.gr/ Ανέστης Συμεωνίδης

Μετά από 17 μήνες βασανιστικής αναμονής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δικαιώθηκε σήμερα από το δικαστήριο για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρους της από την 36χρονη Έφη. 

Βιτριόλι: Στη φυλακή η Έφη για την επίθεση στην Ιωάννα - «Τέρας» φώναζαν

Το δικαστήριο επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή κάθειρξης 15 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και ακόμα 3 μήνες (μετά από συγχώνευση) για το πλημμέλημα της απείθειας. Αντίστοιχη ήταν και η εισαγγελική πρόταση που είχε προηγηθεί.

Επίθεση με βιτριόλι: Πρόταση για 15 χρόνια κάθειρξης στην 36χρονη Έφη

Στην έξοδό τους από το δικαστικό Μέγαρο, οι φίλες της Ιωάννας Παλιοσπύρου, οι οποίες στάθηκαν στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, φορούσαν λευκές μάσκες που κάλυπταν όλο το πρόσωπό τους. 

Με αυτή τη συγκινητική συμβολική κίνηση, οι φίλες της άτυχης κοπέλας θέλησαν να δείξουν πως οποιαδήποτε γυναίκα θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση της.

«Ελπίζω οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας και οι κακοποιημένες γυναίκες να βρούν στο πρόσωπο μου την ελπίδα ώστε να μη φοβούνται και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω» ανέφερε η Ιωάννα σε δήλωσή της στα δημοσιογραφικά συνεργεία. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μια ομαδική αγκαλιά με τις αγαπημένες της φίλες και της ευχαρίστησε για την αμέριστη στήριξη τους στον αγώνα της. 

Επίθεση βιτριόλι: Το δώρο που μοίρασε η Ιωάννα με την Αννίτα Ναθαναήλ στους δημοσιογράφους

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά τους δημοσιογράφους και ρεπόρτερ που κάλυψαν την δίκη για την στήριξή τους στον αγώνα της. 

Αννίτα Ναθαναήλ: Όσα είπε για τη φιλία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μάλιστα, μοίρασε αναμνηστικά βραχιολάκια σε όλα τα δημοσιογραφικά συνεργεία, τα οποία είχε φτιάξει μαζί με την φίλη της, Αννίτα Ναθαναήλ. Τα βραχιολάκια είχαν χάντρες που έγραφαν «I am stong», δηλαδή «Είμαι δυνατή»! 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top