Φώφη Γεννηματά: Δέκα χρόνια προσπαθούσε να γίνει μητέρα στο πρώτο της παιδί

Η περηφάνια της για τα τρία της παιδιά - Ήταν μια τρυφερή και δοτική μαμά

Η Φώφη Γεννηματά εκτός από μια δυναμική γυναίκα και καταξιωμένη πολιτικός ήταν και μια αφοσιωμένη μητέρα. Έδωσε αγώνα δέκα χρόνια για να αποκτήσει το πρώτο της παιδί, καθώς οι γιατροί της το είχαν σχεδόν αποκλείσει. Τελικά απέκτησε τρία παιδιά, τα οποία λάτρευε. 

Φώφη Γεννηματά: Η Σκύρος πενθεί - Την αποχαιρετά με ένα λευκό γεράνι

Μια ζωή μαχήτρια. Πάλευε παντού με όλες της τις δυνάμεις. Δεν το έβαζε κάτω. Χρόνια ολάκερα στον πολιτικό στίβο, 13 χρόνια με τον καρκίνο, 10 χρόνια για να γίνει μανούλα. 

H Φώφη Γεννηματά με τα τρία της παιδιά- φωτογραφία από κεντρικό δελτίο Star

H Φώφη Γεννηματά με τα τρία της παιδιά- φωτογραφία από κεντρικό δελτίο Star

«Στα 21,5 παντρευτήκαμε και σχεδόν αμέσως διαπιστώσαμε ότι αντιμετωπίζαμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και σχεδόν μας το απέκλεισαν. Αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι. Αρχίσαμε να ψάχνουμε όλη αυτή τη διαδικασία και τότε έμεινα έγκυος στην Αιμιλία. Δεν ήρθε φυσιολογικά, ήταν η τελευταία προσπάθεια που κάναμε. Τα άλλα δύο ήρθαν φυσιολογικά» είχε πει η Φώφη σε συνέντευξή της στον Ant1, το 2019.

Φώφη Γεννηματά: Οι τελευταίες ώρες με τα μάτια των συνεργατών της  

Η πρώτη σκληρή μάχη για την απόκτηση παιδιού κερδήθηκε! Η ανακοίνωση ότι θα γίνει τελικά μανούλα ήταν μια στιγμή που είχε χαραχτεί βαθιά μέσα της. 

«Ήταν σαν να μου χάρισαν τον ουρανό. Ξαναέζησα, ξαναέζησα από την αρχή. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Και ακόμα καλύτερη όταν την πήρα στα χέρια μου, γιατί όταν έχεις περάσει όλα αυτά… να τελειώσουν και να έχεις το παιδί στο σπίτι. Δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς παιδιά. Σήμερα έχω τρία παιδιά, είμαι πολύ περήφανη γι΄ αυτά, είναι η ζωή μου όλη» είχε πει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ για τα παιδιά της σε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» στον Αlpha.

Η Φώφη Γεννηματά με τον σύζυγό της και τα τρία της παιδιά- φωτογραφία από κεντρικό δελτίο Star

Η Φώφη Γεννηματά με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους- φωτογραφία από κεντρικό δελτίο Star

Φώφη Γεννηματά: Τα τρία παιδιά και οι αγωνίες της

Η 24χρονη σήμερα Αιμιλία είναι ο καρπός του έρωτα της με τον πρώτο της σύζυγο, Αλέξανδρο Ντέκα. Το 2003 η Φώφη Γεννηματά παντρεύτηκε τον δεύτερο άντρα της, τον οδοντίατρο Ανδρέα Τσούνη, με παρανυφάκι την 6χρονη τότε Αιμιλία. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Τον 17χρονο σήμερα Γιώργο, ο οποίος θέλει να σπουδάσει στη νομική και τη 15χρονη Κατερίνα.

H Φώφη Γεννηματά με την κόρη της Αιμιλία- φωτογραφία από κεντρικό δελτίο Star

H Φώφη Γεννηματά με την κόρη της Αιμιλία- φωτογραφία από κεντρικό δελτίο Star

Ήθελε να είναι πάντα δίπλα τους. Να μη χάνει λεπτό από τις απλές αλλά σπουδαίες στιγμές της καθημερινότητας με τα παιδάκια της. Της είχε κοστίσει πολύ το γεγονός ότι δε συνόδευσε την κόρη της Αιμιλία όταν πήγε να σπουδάσει αρχιτεκτονική στη Σκωτία το 2015, καθώς ήταν οι εθνικές εκλογές. Ήταν όμως κοντά της όταν πήρε το πτυχίο. 

Ήταν μια τρυφερή, γλυκιά, δοτική μαμά. Όταν μιλούσε για τα βλαστάρια της έλαμπαν τα μάτια της. «Εγώ αυτό που θέλω είναι να βλέπω τα παιδιά μου ευτυχισμένα. Να προκόβουν, να στέκονται στα πόδια τους» είχε πει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top