Μοσχάτο: Σε αργία ο καθηγητής με απόφαση Κεραμέως

Αναβλήθηκε για τις 2 Νοεμβρίου η δίκη του

Αναβλήθηκε για την Τρίτη 2 Νοεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης για τον 45χρονο καθηγητή που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 12χρονη μαθήτρια. Ο καθηγητής γυμνασίου τέθηκε σε αργία, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας, «κινήθηκε άμεσα από την υπουργό, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία και υπογράφηκε η πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης».

Μοσχάτο: Αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή που παρενόχλησε μαθήτρια

Ο καθηγητής σε σχολείο του Μοσχάτου πήρε αναβολή για να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη. Συνελήφθη χθες μετά από καταγγελία των γονέων της μαθήτριας και είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μοσχάτο: Ο καθηγητής έστελνε σεξιστικά μηνύματα και σε άλλες μαθήτριες

Η καταγγελία έγινε αφότου το κορίτσι είπε στους γονείς της ότι ο εκπαιδευτικός της ζήτησε να σηκώσει την μπλούζα της. Η 12χρονη υποστηρίζει πως ενώ είχε μείνει μόνη της στην τάξη του σχολείου της και ετοιμαζόταν να φύγει, την πλησίασε ο καθηγητής και αφού άρχισε να τη χαϊδεύει στον λαιμό και την πλάτη, της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει στο θρανίο για να της κάνει μασάζ.  Ο ίδιος ο 45χρονος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top