Μοσχάτο: Ο καθηγητής έστελνε σεξιστικά μηνύματα και σε άλλες μαθήτριες

Νέες καταγγελίες για τον 45χρονο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον καθηγητή, ο οποίος παρενόχλησε σεξουαλικά μια 12χρονη μαθήτρια μέσα στην τάξη του σχολείου. 

«Το παιδάκι ήταν μόνο του στην τάξη και του ζήτησε να ξαπλώσει στο θρανίο βγάζοντας την μπλούζα», είπε μια γυναίκα στον Alpha, ενώ μια μαθήτρια δήλωσε πως «μια κοπέλα είχε μείνει μόνη της, τελευταία, στην τάξη με τον καθηγητή και της είπε να καθίσει και να βγάλει την μπλούζα της».

Καθηγήτης ζήτησε από 11χρονη να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει

O 45χρονος συνελήφθη μετά από την καταγγελία των γονέων της 12χρονης. Όπως κατήγγειλαν, το κοριτσάκι είχε μείνει μόνο του στην τάξη με τον καθηγητή και μάζευε τα πράγματά της για να φύγει. Κάποια στιγμή την πλησίασε ο καθηγητής, άρχισε να τη χαϊδεύει στον λαιμό και την πλάτη και σύμφωνα πάντα με τη μαθήτρια, την ζήτησε να βγάλει η μπλούζα της. Η 12χρονη έφυγε τρέχοντας κι ενημέρωσε αμέσως τους γονείς της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha ο καθηγητής συνήθιζε να κάνει σεξιστικά σχόλια στις μαθήτριές του και σε κάποιες από αυτές είχε στείλει αιτήματα φιλίας στους λογαριασμούς τους στα social media. 

Υπάρχουν μάλιστα καταθέσεις άλλων μαθητριών, που υποστηρίζουν ότι την προηγούμενη ακριβώς μέρα, πριν από το περιστατικό με τη 12χρονη, ο καθηγητής τις κοιτούσε περίεργα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους και γι’ αυτό είχαν κάνει παράπονα στον Γυμνασιάρχη. Εκείνος τον είχε καλέσει για να του κάνει συστάσεις, όμως όπως φαίνεται ο 45χρονος το επανέλαβε. 

Ο καθηγητής δε θα επιστρέψει στα καθήκοντά του μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη αν θα παραπεμφθεί ή όχι και αν τελικά παραπεφθεί, τότε θα τεθεί αυτοδικαίως σε αργία. 

Ο ίδιος πάντως, ο οποίος συνελήφθη, αποδίδει τις καταγγελίες της μαθήτριας σε παρεξήγηση και αρνείται όλες τις κατηγορίες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top