Γιαννιτσά: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο – Σε κρίσιμη κατάσταση οι 2 τραυματίες

Παλεύουν για τη ζωή τους στην εντατική μετά το φοβερό ατύχημα στην πίστα

Μάχη για για τη ζωή τους δίνουν οι δύο θεατές, ηλικίας 16 και 27 ετών,μετά από το ασύλληπτο ατύχημα σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Γιαννιτσά.

Το επόμενο 48ωρο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους δύο τραυματίες, με τις οικογένειές τους να περνούν δύσκολες ώρες αγωνίας.

Ο 16χρονος και ο 27χρονος μεταφέρθηκαν νωρίς χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», υποβλήθηκαν σε νευροχειρουργικές επεμβάσεις, διασωληνώθηκαν και νοσηλεύονται στην εντατική.

Γιαννιτσά motocross: Διασωληνωμένοι ένας 16χρονος κι ένας 27χρονος

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν εξαιρετικά σοβαρή την κατάσταση της υγείας τους. Για τον 16χρονο, πάντως, τονίζουν πως υπάρχουν και κάποια σημάδια σταθεροποίησης κι αυτό δίνει κάποιες ελπίδες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν στο πλευρό τους οι γονείς του, που ήταν και αυτοί μάρτυρες του τραγικού συμβάντος. Χρειάζονται και οι ίδιοι ψυχολογική υποστήριξη για να διαχειριστούν όσα ζουν.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται και εκπρόσωποι από τη διοργάνωση των αγώνων, οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει να απαντούν σε τηλέφωνα από αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, που καλούν για να ρωτήσουν για την πορεία της υγείας των τραυματιών και ειδικά για τον 27χρονο Αλέξη Γεωργαντά, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός και καταξιωμένος αθλητής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top