Γιαννιτσά motocross: Διασωληνωμένοι ένας 16χρονος κι ένας 27χρονος

Καταπλακώθηκαν από κολόνα

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν χθες κατά τη διάρκεια αγώνα motocross στα Γιαννιτσά. 

Γιαννιστά τραυματίες

Οι τραυματίες στον αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά - motomag.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 16χρονο κι έναν 27χρονο, που παρακολουθούσαν τους αγώνες και τραυματίστηκαν σοβαρά όταν μία από τις μηχανές έπεσε πάνω σε κολόνα, η οποία στη συνέχεια τους καταπλάκωσε. 

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ο 27χρονος τραυματίας είναι οδηγός Motocross και μάλιστα πολύ γνωστός. Την ώρα του ατυχήματος στα Γιαννιτσά έκανε ζέσταμα για να μπει στον αγώνα και δεν είχε φορέσει το κράνος του.

Ο 16χρονος τραυματίας είναι αδερφός άλλου οδηγού που συμμετείχε στον αγώνα για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross.

Ατύχημα σε motocross στα Γιαννιτσά: Συνελήφθησαν αναβάτης και διοργανωτής

Οι δύο θεατές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, από το νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου είχαν διακομιστεί αρχικά, και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 

κολόνα Γιαννιτσά

Η κολόνα που τραυμάτισε τους δύο θεατές - motomag.gr

Οι γιατροί τονίζουν πως τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας τους. Οι πληροφορίες λένε ότι φέρουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πώς συνέβη το ατύχημα στους αγώνες Motocross

Όλα κυλούσαν ομαλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross που διεξαγόταν χθες στα Γιαννιτσά. Ξαφνικά, σε ένα από τα άλματα της πίστας μια μοτοσικλέτα εκτινάχθηκε στον αέρα κι έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί υπήρχε και μια μεταλλική κολόνα, η οποία έπεσε πάνω στους δύο θεατές και τους τραυμάτισε σοβαρά. 

Ο αγώνας διεκόπη και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

Η αστυνομία συνέλαβε τον 16χρονο αναβάτη της μηχανής, αλλά και τον 60χρονο υπεύθυνος τέλεσης του αγώνα. Σήμερα όμως αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top