Ατύχημα σε motocross στα Γιαννιτσά: Συνελήφθησαν αναβάτης και διοργανωτής

Οι δυο τραυματίες είναι διασωληνωμένοι

Σοβαρό ατύχημα συνέβη σε πίστα Motocross με δύο σοβαρά τραυματίες κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στα Γιαννιτσά. 

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα άλματα της πίστας έφυγε μια μηχανή στον αέρα και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί όμως υπήρχε και μία μεταλλική κολώνα, η οποία υποχώρησε και έπεσε πάνω σε δύο από τους θεατές με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.

Σύμφωνα με το motomag.gr, ο αγώνας διεκόπη και λίγα λεπτά αργότερα ακυρώθηκε οριστικά. Επίσημη ενημέρωση για την κατάστασή τους δεν υπάρχει για την ώρα, πλην όμως υπάρχουν αναφορές για αρκετά σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής τους και έδωσαν εντολή να μεταφερθούν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο τραυματίες έχουν ήδη διασωληνωθεί και η κατάστασή τους παραμένει κρίσιμη.

Ο ένας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ο άλλος από την Κατερίνη. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον έναν από τους δύο τραυματίες να είναι μόλις 16 ετών.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το voria.gr, συνελήφθη ο 16χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας που συμμετείχε στον αγώνα και έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη και σε μεταλλική κολόνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο άτυχοι θεατές, 16 και 27 ετών, ενώ συνελήφθη και ο 60χρονος υπεύθυνος τέλεσης του αγώνα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top