Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Συνταξιούχος εφοριακός ο νεκρός στην Εύβοια

Είχε πάει να ταΐσει τα ζώα του στην Κάρυστο κι εγκλωβίστηκε στην περιοχή

Ένα θύμα μετρά η χώρα από την επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος». Ο πρώην εφοριακός που αγνοούταν στην Κάρυστο εντοπίστηκε νεκρός. Είχε πάει να ταΐσει τα ζώα του και παρασύρθηκε από τον ορμητικό χείμαρρο. Μάλιστα είχε τηλεφωνήσει στην πυροσβεστική ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πυροσβέστες και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ  μετέφεραν τον άτυχο άνδρα στο ασθενοφόρο που μόλις είχε φτάσει στο σημείο. Το άψυχο σώμα του εντόπισε ελικόπτερο της πυροσβεστικής που «χτένιζε» την περιοχή Μεσοχώρια Καρύστου.

«Μπάλλος»: Βρέθηκε νεκρός ο βοσκός που αγνοούταν στην Εύβοια

Αμέσως οι επίγειες δυνάμεις με τη βοήθεια ντόπιων που γνώριζαν το σημείο έσπευσαν στην κοίτη του ποταμού. Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, απαθανατίζεται το δύσβατο σημείο  που βρέθηκε ο 69χρονος συνταξιούχος εφοριακός.

Tο δύσβατο σημείο που βρέθηκε ο 69χρονος συνταξιούχος εφοριακός- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Tο δύσβατο σημείο που βρέθηκε ο 69χρονος συνταξιούχος εφοριακός- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σύμφωνα με πληροφορίες το σώμα του ήταν μισοσκεπασμένο με φερτά υλικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος συνταξιούχος έμενε στα Στύρα και είχε τα ζώα του στην Κάρυστο. Αγαπούσε πολύ την περιοχή και όταν πήρε τη σύνταξή του, έστησε εκεί την κτηνοτροφική του μονάδα. Χθες το μεσημέρι κατευθυνόταν προς τα ζωντανά του, ξεκίνησε όμως να βρέχει καταρρακτωδώς κι εγκλωβίστηκε στην περιοχή. Κάλεσε την πυροσβεστική λίγο μετά τις 4 το απόγευμα ζητώντας βοήθεια, όμως οι καιρικές συνθήκες έκοψαν τη γραμμή.

Νωρίς το πρωί, άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ πυροσβέστες και εθελοντές βρήκαν κομμάτια από το αυτοκίνητο του, το οποίο είχε διαλυθεί. Τραγική ειρωνεία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας πριν χρόνια είχε χάσει και την γυναίκα του αλλά και το ένα του παιδί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top