Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία - Ανακαλύψτε τα γραφικά χωριά της

Εναλλακτικές διακοπές και για τους λάτρεις των extreme sports

Μπορεί ο καιρός να κρύωσε απότομα και το καλοκαίρι να φαντάζει μήνες μακριά, όμως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα σαββατοκύριακα και τα τριήμερα που έρχονται μέσα στον χειμώνα για σύντομες εξορμήσεις στη φύση.

Ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς είναι η ορεινή Αρκαδία. Κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου και για κάθε γούστο. Για αυτούς που θέλουν να εξερευνήσουν την περιοχή την θα πρέπει να πάνε άνοιξη ή φθινόπωρο που είναι καλός ο καιρός.

Αρκαδία

Δημητσάνα

ορεινή Αρκαδία

ορεινη Αρκαδία

Για αυτού που προτιμούν την ξεκούραση και το ρομαντικό τοπίο σε έναν ζεστό ξενώνα τότε η απάντηση είναι σίγουρα χειμώνας.

Δημητσάνα χιονι

Ορεινή Αρκαδία: Ανακαλύψτε τα γραφικά χωριά της και κάντε extreme sports

Όποιος πηγαίνει στην ορεινή Αρκαδία δε γίνεται να μην εξερευνήσει τα πανέμορφα γραφικά χωριά της, όπως η Δημητσάνα, η Στεμνίτσα, η Καρύταινα και η Βιτύνα.

ορεινή Αρκαδία

ορεινή Αρκαδία δραστηριότητες

Για τους λάτρεις της περιπέτειας, υπάρχει μεγάλη ποικιία σε extreme sports και outdoor activities, όπως το όπως το rafting στον Λούσιο ποταμό, trekking σε μονοπάτια του Μαινάλου, αναρρίχηση στο Λεωνίδιο, τοξοβολία στο παραλιακό Άστρος ή ακόμα και κυνήγι τρούφας και μανιταριών στον Πάρνωνα.

Αρκαδία

Λούσιος ποταμός

Αρκαδία ΣΚ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top