Νίκος Τσουμάνης: Διαψεύδει ο πεθερός του ότι του χρωστούσε χρήματα

Βαρύ πένθος στην κηδεία του ποδοσφαιριστή

Στη γενέτειρά του, το Γαρδίκι Θεσπρωτίας, αποχαιρετούν αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι τον 31χρονο ποδοσφαιριστή Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε πνιγμένος μέσα στο αυτοκίνητό του την Τρίτη το πρωί στην Καλαμαριά. 

Ολόκληρο το χωριό βυθίστηκε στο πένθος, με την οικογένεια και τη σύντροφό του να μην μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι ο άνθρωπός τους δεν είναι πια στη ζωή. 

Πληροφορίες για την κηδεία του Νίκου Τσουμάνη - Το Πρωινό

Νίκος Τσουμάνης: Γιατί δεν άφησε σημείωμα; - Ερωτήματα για τον θάνατό του

Το πόρισμα του ιατροδικαστή ανέφερε πως ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία από τα πλαστικά tie wraps που βρέθηκαν στον λαιμό του. Μάλιστα όπως τονίζεται δεν προκύπτει η εμπλοκή τρίτου προσώπου, με την αυτοκτονία να θεωρείται το πιο πιθανό ενδεχόμενο, αν και η αστυνομία αφήνει τα πάντα ανοιχτά και συνεχίζει τις έρευνες. 

Τσουμάνης

Ο Νίκος Τσουμάνης με τη σύντροφό του σε διακοπές

Νίκος Τσουμάνης: «Δεν του είχα δανείσει χρήματα», λέει ο πεθερός του

Την ίδια ώρα, ο πεθερός του, μιλώντας στον Alpha διέψευσε ότι του είχε δανείσει 24.000 ευρώ, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά και τόνισε πως δεν γνώριζε τίποτα για την οικονομική του κατάσταση. 

Νίκος Τσουμάνης: Τι έδειξε η νεκροτομή

«Είναι ψέματα ότι του είχα δανείσει 24.000 ευρώ. Δεν γνώριζα τα οικονομικά του. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, από καλή οικογένεια, δεν είχα κανένα παράπονο. Ετοιμάζονταν να παντρευτούν τα παιδιά και θα έρχονταν να με πάρουν για να πάμε στη Θεσσαλονίκη», είπε. 

Νίκος Τσουμάνης: Τα τελευταία λόγια στην κοπέλα του λίγο πριν βρεθεί νεκρός

Από την άλλη, η σύντροφός του φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία πως ο 31χρονος είχε δανειστεί χρήματα από τρίτα πρόσωπα, από τα οποία δεχόταν πιέσεις και απειλές. 

Νίκος Τσουμάνης: «Υπάρχει ηθικός αυτουργός»

Ο κουμπάρος σημείωσε επίσης ότι, ακόμα κι αν πρόκειται για αυτοκτονία, υπάρχει ηθικός αυτουργός. 

«Αυτό που πρέπει να μάθει ο κόσμος είναι ότι σίγουρα υπάρχει ηθικός αυτουργός. Πιστεύω ότι αυτό ξεκινάει από τις ομάδες που έπαιξε και δε δικαιώθηκε ποτέ», είπε.

Αυτοκτονία ή έγκλημα; Μυστήριο με τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη

Πρόσθεσε ακόμα πως ο ποδοσφαιριστής ήταν κλειστός χαρακτήρας και κρατούσε μέσα του ό,τι τον προβλημάτιζε. 

«Το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί από όλους μας. Όσες φορές μιλάγαμε φαινόταν μια χαρά. Δηλαδή όσες φορές μιλάγαμε φερόταν φυσιολογικά», συνέχισε ο κουμπάρος του. 

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πνιγμένος με tie wrap ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης

Ωστόσο όλοι είχαν διακρίνει στο πρόσωπό του μια θλίψη, αλλά κανείς δεν περίμενε αυτή την τραγική κατάληξη. 

Στενός του φίλος με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί είπε στον Live News:

«Ο Νίκος έφυγε από εδώ από τα 15 του, είχε μάθει να παίζει μόνο μπάλα, δεν ήξερε κάτι άλλο. Έφτασε σε ένα σημείο και είχε μία πτωτική πορεία στην μπάλα και είχε αναγκαστεί να πάει να κάνει κι άλλη δουλειά. Όλο αυτό εγώ πιστεύω τον πείραξε. Υπάρχουν ένα σωρό παιδάκια απελπισμένα, δεν μπορούν να διαχειριστούν όλοι μία κατάσταση το ίδιο. Ο άλλος για 1.000 ευρώ μπορεί να αυτοκτονήσει, για 500. Ο άλλος για δέκα δις να μην πάθει τίποτα. Ο Νίκος ήταν ευαίσθητο παιδί. Ευαίσθητο και περήφανο. Όλες οι ομάδες που έχει πάει τον έχουν αφήσει απλήρωτο. Αυτό πρέπει να κοιτάξει τώρα. Ποιες είναι αυτές οι ομάδες, που δεν τον έχουν πληρώσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και βρέθηκε σε ένα αδιέξοδο. Πολύτιμα στοιχεία στην έρευνα θα δώσει το κινητό του τηλέφωνο, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως δεχόταν απειλές και από ποιους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top