Νίκος Τσουμάνης: Γιατί δεν άφησε σημείωμα; - Ερωτήματα για τον θάνατό του

Την Πέμπτη η κηδεία του ποδοσφαιριστή

Ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη. Τι λέει ο στρατηγός εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Δεκάδες ερωτήματα γεννά η υπόθεση θανάτου του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Τρίτης.

Νίκος Τσουμάνης: Εδώ και δύο χρόνια σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή

Μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο θάνατος του 31χρονου ήταν ασφυκτικός και προήλθε από περίδεση τραχήλου με τρεις βρόγχους, καθένας από τους οποίους είχε δημιουργηθεί από ταινίες tire up.

Τα μέχρι τώρα ευρήματα, όπως το γεγονός ότι τα tie wrap ήταν στραμμένα στο πλάι και η θέση του καθίσματος του οδηγού που ήταν πεσμένο προς τα πίσω αποκλείουν την εμπλοκή τρίτου προσώπου και δεν υφίσταται το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

Νίκος Τσουμάνης: Τα τελευταία λόγια στην κοπέλα του λίγο πριν βρεθεί νεκρός

Νίκος Τσουμάνης

Νίκος Τσουμάνης: Ερωτήματα για το σημειώμα που δεν βρέθηκε

Αν και όλα συνηγορούν ότι ο Νίκος Τσουμάνης αυτοκτόνησε, υπάρχουν ερωτηματικά γύρω από τον θάνατό του. Όπως υπογράμμισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, προκαλεί εντύπωση το ότι ο ποδοσφαιριστής δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα, όπως συμβαίνει στις περισσότερες υποθέσεις αυτοκτονίας.

«Τα άτομα που προβαίνουν σε αυτοχειρία αφήνουν συνήθως κάποιο σημείωμα, στο οποίο εξηγούν τους λόγους που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία ή ζητούν συγγνώμη από την οικογένειά τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Κατερινόπουλος, σημειώματα αφήνουν και οι άνθρωποι που πάσχουν από κατάθλιψη, ασθένεια που, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, έπασχε και ο ίδιος το τελευταίο διάστημα. 

Νίκος Τσουμάνης θάνατος

Νίκος Τσουμάνης: «Να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου»

Ο κ. Κατερινόπουλος επεσήμανε ακόμα ότι πρέπει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του ποδοσφαιριστή, ώστε να διευκρινιστεί με ποιους μιλούσε το τελευταίο διάστημα και εάν εμπλέκονται στην υπόθεση. Σκοπός είναι να διαπιστωθεί αν ο 31χρονος δεχόταν απειλές, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι χρωστούσε αρκετά χρήματα, άγνωστο σε ποιους.

Επίσης, πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του Νίκου Τσουμάνη επισημαίνουν ότι αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα οικονομικά προβλήματα και ότι χρωστούσε ένα μεγάλο ποσό στον πεθερό του. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είχε ανοίξει ένα μαγαζί στη Ηγουμενίτσα που δεν πήγε καλά, ενώ είχε και ο ίδιος οικονομικά ανοίγματα τα οποία δεν μπορούσε να καλύψει από το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.
Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνιζόταν φέτος στον Μακεδονικό, ενώ, μεταξύ άλλων, φόρεσε τις φανέλες του Άρη, της Βέροιας, του Απόλλωνα Πόντου, του Πανθρακικού και της Ξάνθης.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στην ιδιαίτερη του πατρίδα, τη Θεσπρωτία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top