Νίκος Τσουμάνης: Τι έδειξε η νεκροτομή

Δεν εντοπίζεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου

Σε ασφυξία που προήλθε από την περίδεση του τραχήλου με πλαστικές ταινίες tie wraps οφείλεται ο θάνατος του πρώην ποδοσφαιριστή, Νίκου Τσουμάνη, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή. 

Όπως αναφέρει δεν προκύπτει η εμπλοκή τρίτου προσώπου, κάνοντας έτσι την εκδοχή της αυτοκτονίας, ως την πιο πιθανή. 

Νίκος Τσουμάνης: Εδώ και δύο χρόνια σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή

Ωστόσο αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να αποκλειστεί εντελώς το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. 

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει θα πάρουν καταθέσεις από τη σύντροφο του 31χρονου, συγγενείς και φίλους για να διαπιστωθεί αν όντως η ψυχολογία του ήταν επιβαρυμένη κι αν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Θα ερευνηθεί επίσης το κινητό του τηλέφωνο για να διαπιστωθεί αν δεχόταν απειλές για τη ζωή του. 

Νίκος Τσουμάνης: Τα τελευταία λόγια στην κοπέλα του λίγο πριν βρεθεί νεκρός

«Κρίμα για κάποια χρήματα να φεύγει ένας άνθρωπος από τη ζωή. Δεν ξέρω ποιο ήταν το ποσό. Τον πίεσα πάρα πολύ να μου πει την περασμένη Παρασκευή που τον είδα γιατί κατά καιρούς μου ζητούσε να τον διευκολύνω και μου τα επέστρεφε πάντα. Την Παρασκευή μου είπε ότι χρωστούσε στον πεθερό του 24.000 ευρώ και περίμενε μια δικαστική απόφαση για να μπορέσει να τον ξεχρεώσει. Ετοιμαζόταν να παντρευτεί, είχε πιάσει δουλειά σε σούπερ μάρκετ, είχε υπογράψει και στον Μακεδονικό, δε μου πέρασε καν από το μυαλό ότι θα είχε αυτό το τέλος», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο φίλος του Νίκου Τσουμάνη, Γ. Κακκαλής. 

Αυτοκτονία ή έγκλημα; Μυστήριο με τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη

Τον τελευταίο καιρό πάντως έδειχνε αρκετά προβληματισμένος, αν και είχε γυρίσει σελίδα στη ζωή του και έδειχνε ότι συνεχίζει μπροστά και μακριά από το ποδόσφαιρο.

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πνιγμένος με tie wrap ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης

Η σορός του ποδοσφαιριστή μεταφέρθηκε στη γενέτειρά του στη Θεσπρωτία, όπου αύριο θα γίνει η κηδεία του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top