Αυτοκτονία ή έγκλημα; Μυστήριο με τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη

Τα οικονομικά προβλήματα, η κατάθλιψη και η αγωνία της συντρόφου του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 31χρονου Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του. 

Τον ποδοσφαιριστή αναζητούσε από χθες η κοπέλα του και σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά από ψαράδες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. 

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πνιγμένος με tie wrap ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης

Το αυτοκίνητο ερευνήθηκε ενδελεχώς από τους αστυνομικούς του εγκληματολογικού, έγινε λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στο σημείο βρέθηκε νωρίτερα και ιατροδικαστής, ο οποίος δήλωσε πως ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία. Πάντως οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Τσουμάνης αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή

Στον λαιμό του 31χρονου βρέθηκαν δύο λουριά μιας χρήσης tie wrap, με το κούμπωμα στο πλάι, κάτι που ερμηνεύεται ως κίνηση του ιδίου και όχι δεύτερου προσώπου. 

Επίσης, το κάθισμα ήταν τραβηγμένο σε τέτοια θέση όπου δε θα μπορούσε άλλο άτομο να μπει από πίσω και να τον πνίξει. Συγκεκριμένα η θέση βρέθηκε εντελώς «ξαπλωμένη» μηδενίζοντας τον χώρο για να μπορέσει κάποιος από πίσω του να του ορμήσει και να τον πνίξει. 

Θάνατος Νίκου Τσουμάνη: Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και η κατάθλιψη

Οι αστυνομικοί ερευνούν ταυτόχρονα και μαρτυρίες ανθρώπων του περιβάλλοντός του, που ανέφεραν πως ο ποδοσφαιριστής τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. 

Τσουμάνης

Ο Νίκος Τσουμάνης

Μάλιστα, άτομο από το περιαβάλλον του του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι του είχε εκμυστηρευτεί πως είχε βρεθεί σε αδιέξοδο και σκεφτόταν έντονα την αυτοκτονία. 

Νίκος Τσουμάνης

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα

Ο 31χρονος είχε παίξει στον Άρη, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και φέτος τον Μακεδονικό, αλλά δεν ήταν από τους υψηλά αμειβόμενους, κάτι που σύμφωνα με το περιβάλλον του τον είχε επηρεάσει ψυχολογικά, με αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό να είναι αντιμέτωπος με την κατάθλιψη. 

«Η θλίψη του ήταν έκδηλη εδώ και καιρό», δήλωσε στο GRTimes.gr, φίλος του. 

Η κοπέλα του, τον αναζητούσε από χθες το βράδυ αρκετά ανήσυχη και δήλωσε την εξαφάνισή του στην αστυνομία. Δυστυχώς η εξέλιξη ήταν δυσάρεστη, αφού ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top