Νίκος Τσουμάνης: Τα τελευταία λόγια στην κοπέλα του λίγο πριν βρεθεί νεκρός

Κατέθεσαν η μητέρα του και η σύντροφός του

Τι είπε φίλος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη για τον θάνατό του. Τι είπε στην κοπέλα του πριν φύγει από το σπίτι - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του από ψαράδες στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά.

Αυτοκτονία ή έγκλημα; Μυστήριο με τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη

Η είδηση του θανάτου του ήταν εάν σοκ για όλους τους συγγενείς και φίλους. Ο 31χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε γύρω στις οκτώ το απόγευμα από το σπίτι του. Αφού χαιρέτησε και φίλησε στο μέτωπο τη σύντροφό του με την οποία έμεναν μαζί, της είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει σύντομα.

«Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό», ανέφερε χαρακτηριστικά φίλος και εργοδότης της συντρόφου του ποδοσφαιριστή.

θάνατος Νίκου Τσουμάνη

Όμως η ώρα περνούσε και ο Νίκος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα της αγαπημένης του. Όταν πήγε μία τα ξημερώματα, οπότε και αρχίζει η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη, η σύντροφος του ποδοσφαιριστή ειδοποίησε την αστυνομία.

Λίγες ώρες αργότερα ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός σε απόσταση μόλις τριών λεπτών μακριά από το σπίτι του και σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το φυλάκιο του λιμενικού.

Η μητέρα και η σύντροφός του 31χρονου ποδοσφαιριστή κατέθεσαν το μεσημέρι στην αστυνομία.

Νίκος Τσουμάνης

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του δεμένος με tire up.

Νίκος Τσουμάνης: Ασφυκτικός ο θάνατός του – Τα μέχρι τώρα στοιχεία

Θάνατο από ασφυξία έδειξε η νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής στη σορό του άτυχου ποδοσφαιριστή. Ο 31χρονος ήταν δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως tire up στον λαιμό του, από τα οποία φαίνεται να προήλθε ο ασφυκτικός θάνατος.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι το κούμπωμα του καλωδίου ήταν στο πλάι, ερμηνεύεται ως κίνηση του ιδίου και όχι δεύτερου προσώπου.

Επίσης, το κάθισμα του αυτοκινήτου του όπου βρέθηκε νεκρός ήταν τραβηγμένο σε τέτοια θέση όπου δε θα μπορούσε άλλο άτομο να μπει από πίσω και να τον πνίξει. Συγκεκριμένα η θέση βρέθηκε εντελώς «ξαπλωμένη» μηδενίζοντας τον χώρο για να μπορέσει κάποιος από πίσω του να του ορμήσει και να τον πνίξει.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί.

Νίκος Τσουμάνης: Αντιμετώπιζε οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα

Ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με μαρτυρίες φιλικών και συγγενικών προσώπων το τελευταίο διάστημα έδειχνε θλιμμένος και θεωρείται ότι έπασχε από κατάθλιψη.

Στο παρελθόν έπαιζε σε ομάδες πρώτης κατηγόριας, όμως είχε υποστεί αρκετούς τραυματισμούς και ήταν απογοητευμένος. Το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να κάνει προπονήσεις με τον Μακεδονικό.

Όσοι τον ξέρουν λένε ότι είχε θλίψη και ενδεχομένως κατάθλιψη, ενώ ισχυρίζονται ότι είναι πολύ πιθανό λόγω των συνθηκών να είχε χρέη.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top