Βιτριόλι: Κατέθεσε ο 40χρονος- Τι είπε για τη σχέση του με τις δύο γυναίκες

Πρώτη φορά είδε από κοντά την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Σοκάρουν οι περιγραφές μαρτύρων για την επίθεση με το βιτριόλι - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Για πρώτη φορά στο δικαστήριο για να καταθέσει εμφανίστηκε σήμερα ο 40χρονος, ο οποίος φέρεται να αποτέλεσε το «μήλον της Έριδος» για την 36χρονη κατηγορούμενη της επίθεσης με το βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ο 40χρονος στην κατάθεσή του έκανε λόγο για μια χαλαρή φιλική σχέση με την 36χρονη. 

Επίθεση βιτριόλι: «Η θερμοκρασία της ξεπερνούσε τους 400 βαθμούς Κελσίου»

βιτριόλι - 40χρονος

Ο 40χρονος κατέθεσε για τη σχέση με τις δύο γυναίκες - Φωτογραφία Ανέστης Συμεωνίδης / star.gr

Ο εισαγγελέας κάλεσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση. «Επιβεβαιώνω όσα λέει ο μάρτυρας. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω δια ζώσης. Δεν αναγνωρίζω ούτε τη φωνή του. Υπήρξαν μικρές διαφοροποιήσεις. Θυμάμαι ότι επανερχόταν στη συνομιλία μας. Αν και του είχα εξηγήσει την κατάσταση με την κατηγορούμενη και θεωρώ ότι ο ίδιος είχε καταλάβει, αυτός επανερχόταν στο να μου στέλνει μηνύματα», είπε η κοπέλα.

Επίθεση βιτριόλι: Τι έσωσε την Ιωάννα - Συγκλονίζει η κατάθεση της γιατρού

βιτριόλι - 40χρονος

Ο 40χρονος εμφανίστηκε για πρώτη φορά σήμερα στη δίκη της υπόθεσης με το βιτριόλι και κατέθεσε για τη σχέση του με την κατηγορούμενη και την Ιωάννα Παλιοσπύρου - φωτογραφία Ανέστης Συμεωνίδης / star.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε ο 40χρονος για τη σχέση του με τις δύο γυναίκες

Ο 40χρονος περιέγραψε τη σχέση του με τις δυο γυναίκες. Όπως ανέφερε, με την κατηγορούμενη είχαν μια χαλαρή και φιλική σχέση, που έγινε ερωτικά περιστασιακή, ενώ επεσήμανε ότι γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα.

Ήταν λίγες οι φορές και οι ώρες που είχαμε βρεθεί. Δεν υπήρξε ούτε λήξη ούτε έναρξη της σχέσης. Θυμάμαι το τελευταίο διάστημα από το Γενάρη μέχρι το συμβάν είχαμε βρεθεί μια φορά.

Επίθεση βιτριόλι: Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα Ιωάννα και Έφη στο δικαστήριο

Μιλώντας για την Ιωαννα Παλιοσπύρου, τόνισε ότι δεν την γνωρίζει και ότι δεν την έχει δει ή μιλήσει μαζί της από κοντά.

Δεν τη γνωρίζω, δεν την έχω δει ποτέ από κοντά και δεν έχουμε μιλήσει δια ζώσης. Πριν από τέσσερα χρόνια της είχα στείλει ένα αίτημα φιλίας και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Μου είχε βγάλει η εφαρμογή κάποιους κοινούς φίλους και μου την είχε προτείνει. Έτσι την είχα δει και της είχα κάνει το αίτημα φιλίας. Θεώρησα ότι μου προτάθηκε από την εφαρμογή γιατί είχαμε κοινούς γνωστούς.

Όπως κατέθεσε ο 40χρονος, εκείνος έστειλε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα: «Υπήρξε ένα αίτημα φιλίας από εμένα. Mου είπε ότι διεγράφη η διαδικασία και τη ρώτησα γιατί. Mου είπε για μια συνεπωνυμία και ότι κάποια ενδιαφέρεται για μένα. Στη συνομιλία που είχα με την παθούσα αναφέρθηκε το όνομα της κατηγορούμενης στο πλαίσιο του αν είναι κοινή μας γνωστή», υπογράμμισε.

Για την ανταλλαγή μηνυμάτων με το θύμα, ο 40χρονος είπε ότι η Ιωάννα δεν τον ενόχλησε ποτέ, ενώ αναφερόμενος στην επίθεση σε βάρος της, ο μάρτυρας ξεκαθάρισε ότι το έμαθε πηγαίνοντας στη δουλειά του.

«Για την επίθεση σε βάρος της παθούσας άκουσα πηγαίνοντας στη δουλειά και μάλιστα το σχολιάσαμε με έναν συνάδελφο. Ήταν σοκαριστικό και πρωτόγνωρο και κυρίως θύμισε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας που περιέγραφαν τέτοιες καταστάσεις. Δεν πήγε ποτέ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι κάποιος από τον περίγυρο μου».

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τον δικηγόρο της Νίκο Αλεξανδρή - Eurokinissi

Επίθεση με βιτριόλι: «Εδώ γίνεται δίκη, δεν λειτουργούμε με όρους τηλεόρασης»

Ένταση επικράτησε στο δικαστήριο όταν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής ξεκίνησαν να εξετάζουν τον 40χρονο μάρτυρα, υποβάλλοντας ερωτήσεις για τις ερωτικές του επαφές με την κατηγορούμενη.

Η αντεξέταση από τον δικηγόρο της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρή, προκάλεσε πολλές φορές την παρέμβαση του προέδρου ο οποίος τον ανακάλεσε στην τάξη, επισημαίνοντας ότι ο ρόλος του είναι να κάνει ερωτήσεις και όχι να επιτίθεται στο μάρτυρα. Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της κατάθεσης του μάρτυρα ο πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά: «Κύριοι συνήγοροι εδώ γίνεται δίκη. Δεν λειτουργούμε με όρους τηλεόρασης».
 
Στη συνέχεια ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του μάρτυρα με την κατηγορούμενη. Ο εισαγγελέας λαμβάνοντας τον λόγο είπε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και ότι το δικαστήριο έχει διατηρήσει ένα επίπεδο και ότι δεν είναι ανάγκη υπεισέρχονται σε προσωπικές λεπτομέρειες. Τους κάλεσε, δε, όλους να μη διευρύνουν το κατηγορητήριο με θέματα που δεν τους αφορούν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top