Επίθεση βιτριόλι: Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα Ιωάννα και Έφη στο δικαστήριο

Απών ο 40χρονος που θεωρείται «πέτρα του σκανδάλου»

Η άφιξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο δικαστήριο/Βίντεο star.gr 

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, με τις καταθέσεις των γιατρών της νεαρής γυναίκας, η οποία πριν από λίγο έφτασε στα δικαστήρια. Εκεί βρίσκεται και σήμερα η κατηγορούμενη για να ακούσει όσα θα καταθέσουν οι γιατροί της Ιωάννας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες έφτασαν με διαφορά ενός τετάρτου. Η Ιωάννα μπήκε στην αίθουσα συνοδευόμενη από τον δικηγόρος της, ενώ η κατηγορούμενη έφτασε με κλούνα και μπήκε πάλι από πλαϊνή πόρτα του Ειρηνοδικείου. Μάλιστα δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά μέσα στην δικαστική αίθουσα. 

Η κατηγορούμενη μπήκε από την άκρη της αίθουσας, κοιτώντας ευθεία και κάθισε στη θέση της. Η Ιωαννα Παλιοσπύρου καθόταν ήδη στην θέση της και τα  βλέμματα των δυο γυναικών δεν συναντήθηκαν.

Επίσης όπως έγινε γνωστό κατά την ανάγνωση των μαρτύρων κλήθηκε και ο 40χρονος, ο οποίος φέρεται, άθελά του, να πυροδότησε την ακραία αυτή πράξη της 36χρονης, όμως δεν βρισκόταν στην αίθουσα. 

Οι δικηγόροι της Ιωάννας δεν έχουν αποκλείσει πάντως το ενδεχόμενο να ζητήσουν τη βίαιη προσαγωγή του στο δικαστήριο. 

 Η ίδια η Ιωάννα έχει καταθέσει πως δεν τον έχει συναντήσει ποτέ από κοντά και πως είχε επικοινωνήσει μαζί του μόνο μέσω διαδικτύου, όταν δέχθηκε ένα αίτημα φιλίας από τον ίδιο στο Facebook.

Στη συνέχεια μάλιστα τον διέγραψε, όταν η κατηγορούμενη την ενημέρωσε πως σχετίζεται μαζί του και της ζήτησε να διακόψει κάθε επικοινωνία.

Βιτριόλι: Τι θα καταθέσουν οι γιατροί της Ιωάννας

Οι γιατροί θα περιγράψουν με λεπτομέρειες τις προσπάθειές τους να σώσουν την Ιωάννα μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε με το καυστικό υγρό, αλλά και όσα έχει να αντιμετωπίσει από εδώ και πέρα. 

Επίθεση βιτριόλι: Η 40χρονη που μιλούσε με την Έφη «σπάει» τη σιωπή της

Μεταξύ των μαρτύρων θα είναι η Διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής του Θριάσιου νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου, η οποία έχει αναφερθεί πολλές φορές στα σοβαρά τραύματα που κλήθηκε να αποκαταστήσει και τα οποία θα μπορούσαν να είχαν στοιχίσει τη ζωή στην Ιωάννα. 

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η ίδια έχει αναφερθεί στην αναγκαιότητα να φοράει η κοπέλα τη χαρακτηριστική πλαστική μάσκα, που πιέζει τις ουλές στο πρόσωπό της. Μία μάσκα που θα τη συντροφεύει για πολλές ώρες την ημέρα και για τα επόμενα επτά χρόνια. 

Επίθεση βιτριόλι: «Τώρα που είμαστε μόνες, πες μου... γιατί το έκανες;»

Οι γιατροί με τις καταθέσεις τους, αναμένεται να στοιχειοθετήσουν την πραγματική βούληση που είχε η κατηγορούμενη, όταν έστησε ενέδρα στην Ιωάννα έξω από το γραφείο, όπου εργαζόταν. 

Βιτριόλι: Να καταθέσει ο 36χρονος φίλος της κατηγορούμενης ζητά η Πολιτική Αγωγή

Την ίδια ώρα οι δικηγόροι της Ιωάννας αναμένουν την απόφαση του δικαστηρίου, όσον αφορά στην κλήτευση δύο μαρτύρων που αιτήθηκαν, η μαρτυρία των οποίων κρίνεται κρίσιμη για την υπόθεση και ενδεχομένως να φωτίσει περισσότερο την ψυχοσύνθεση της κατηγορούμενης. 

βιτριόλι δικαστήριο

Οι γιατροί της Ιωάννας θα περιγράψουν σήμερα τι έκαναν για να σώσουν την κοπέλα

Βιτριόλι: «Το χρώμα της παρέπεμπε σε λείψανο, διαβρώνονταν οι μύες της»

μητέρα Ιωάννας

Η μητέρα της Ιωάννας βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της - φωτογραφία: Star.gr

Πρόκειται για έναν 36χρονο, ο οποίος μέσω του δικηγόρου του έχει αναφέρει ότι η Έφη του είχε ζητήσει να παρακολουθεί την Ιωάννα και να την προμηθεύσει με βιτριόλι. Η δεύτερη μάρτυρας είναι μια φίλη της κατηγορούμενης, την οποία θέλουν να εξετάσουν για να διαπιστώσουν αν της είχε παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια στην επίθεση. 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top