Επίθεση βιτριόλι: «Τώρα που είμαστε μόνες, πες μου... γιατί το έκανες;»

Όταν έφυγαν όλοι από τη δικαστική αίθουσα η Ιωάννα μίλησε στην Έφη

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, στην εκπομπή «Happy Day»/ (1/10/21)

Χθες, Πέμπτη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατέθεσε στο δικαστήριο για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020. 

Βιτριόλι: «Ήταν λουσμένη στο οξύ. Πλενόταν και έβγαιναν τούφες»

Η γενναία κοπέλα μίλησε για όλα όσα έζησε, με τις περιγραφές της να συγκλονίζουν. Ήταν η πρώτη φορά που η Ιωάννα ήρθε αντιμέτωπη με την 36χρονη Έφη που της άλλαξε για πάντα τη ζωή, ενώ ο δικηγόρος της αποκάλυψε σήμερα πως το θύμα πήγε και μίλησε στην κατηγορούμενη προσωπικά. 

Βιτριόλι: «Παίζει θέατρο. Θέλει να με αποτελειώσει όταν βγει από τη φυλακή»

Κατά τη διάρκεια της δίκης υπήρξε ένταση, καθώς η κατηγορούμενη ψέλλισε πως η Ιωάννα «ξέρει γιατί της έριξε το βιτριόλι».

H κατηγορούμενη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι/ eurokinissi

H κατηγορούμενη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι/ eurokinissi

 «Δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.  Πραγματικά πιστεύω ότι ακόμη και 5 και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει, ο σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει» δήλωσε η Ιωάννα μετά την ολοκλήρωση της δίκης. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Ιωάννα, εσύ ξέρεις καλά γιατί σου πέταξα το βιτριόλι»

Λύτρας: «Η κατηγορούμενη δε γύρισε να κοιτάξει την Ιωάννα ούτε μία φορά»

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» δήλωσε πως η κατηγορούμενη έπρεπε να επαναφερθεί στην τάξη όταν έκανε τέτοιου είδους σχόλια: «Πώς είναι δυνατόν να της επιτρέπουμε να πετάει αυτή την κουβέντα με προφανή προκλητικότητα;» 

Βιτριόλι: «Εμφανίζεται για να προκαλέσει μεγαλύτερο πόνο στην Ιωάννα»

Ο κ. Λύτρας στάθηκε ξανά στο γεγονός πως η κατηγορούμενη εμφανίστηκε στο δικαστήριο με «τέλειο μαλλί» και μακιγιάζ: «Δεν έχω κρίνει ποτέ την εμφάνιση ενός κατηγορουμένου. Όμως, εμφανίστηκε στο δικαστήριο με το μαλλί της στην εντέλεια, βαμμένη και θέλοντας να δείξει στην Ιωάννα αυτή τη διαφορά. Έτσι το εισπράξαμε όλοι». 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στη δίκη μαζί με τους δικηγόρους της/ eurokinissi

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στη δίκη μαζί με τους δικηγόρους της/ eurokinissi

H κοπέλα δεν περίμενε να εμφανιστεί η δράστις: «Πληροφορήθηκε το πρωί ότι θα είναι και η κατηγορουμένη εκεί και ήταν πολύ ψύχραιμη. Δεν αντέδρασε, συμπεριφέρθηκε όπως έπρεπε. Όμως, αισθάνθηκε ότι η κατηγορούμενη προσβάλλει με τη συμπεριφορά της, καθώς δεν γύρισε να την κοιτάξει ούτε μία φορά» είπε ο κ. Λύτρας. 

Bιτριόλι: Τι λέει ο δικηγόρος του 40χρονου που ήταν ύποπτος για συνέργεια

Ερωτηθείς για το αν η 36χρονη ζήτησε «συγγνώμη» από την Ιωάννα, ο Απόστολος Λύτρας ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ: «Στη διακοπή της συνεδρίασης, η Ιωάννα πήγε με πάρα πολλή ψυχραιμία και μίλησε στην κατηγορούμενη. Της είπε “Τώρα που είμαστε μόνες μας, πες μου, γιατί μου το έκανες’’». Ο δικηγόρος του θύματος αποκάλυψε πως η κατηγορούμενη δεν έριξε ούτε ένα βλέμμα στην Ιωάννα, η οποία δεν πήρε καμία απάντηση στο ερώτημα που τη βασανίζει. 

Βιτριόλι: Τα δύο πρόσωπα που ήξεραν και δεν απέτρεψαν την επίθεση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top