Επίθεση με βιτριόλι: «Ήταν αδιάφορη, την ενδιέφερε να έχει τέλειο μαλλί»

«Δεν έδειξε καμία ένδειξη μεταμέλειας» δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας

Λάβρος εναντίον της κατηγορούμενης ήταν ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, μετά από την κατάθεση της εντολέως του. 

«Κανείς, ούτε η κατηγορούμενη, ούτε κάποιος από το περιβάλλον της δεν έχουν μέχρι σήμερα ζητήσει συγγνώμη. Κανείς από την οικογένειά της δεν ενδιαφέρθηκε για το αν η Ιωάννα είναι καλά. Σήμερα ήρθε στο δικαστήριο, αλλά προφανώς πρόκειται για μια ψυχρή γυναίκα που το μόνο της μέλημα ήταν να έχει τέλειο μαλλί και μακιγιάζ», είπε ο κ. Λύτρας. 

Η Ιωάννα έφτασε στο δικαστήριο μαζί με τους δικηγόρους της/ NDP

Επίθεση με βιτριόλι: «Ιωάννα, εσύ ξέρεις καλά γιατί σου πέταξα το βιτριόλι»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους, η 36χρονη δεν κοίταξε ποτέ στα μάτια την Ιωάννα και έδειχνε εντελώς αδιάφορη για τη διαδικασία. 

«Σκάσε σκύλα, μας διέλυσες» φώναζε η μητέρα και ο αδελφός της Ιωάννας

«Εμφανίστηκε με έναν τρόπο που μου έκανε εντύπωση. Δεν έδειξε καμία ένδειξη μεταμέλειας, δε νομίζω ότι έχει συνειδητοποιήσει το κακό που έχει κάνει», συνέχισε ο κ. Λύτρας. 

Ιωάννα δικηγόροι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τους δικηγόρους της

Συγκλονίζει η κατάθεση της Ιωάννας: «Έλιωνα. Έπεφταν τα μαλλιά μου»

Περιγράφοντας τη στιγμή που η Ιωάννα έμαθε πως η κατηγορούμενη πήγε τελικά στο δικαστήριο, είπε πως το περίμενε και το ήθελε. 
Επανέλαβε πως η 36χρονη ήθελε να τη σκοτώσει, παρά τα όσα ισχυρίζεται, και μάλιστα οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση είχαν συστήσει στην Ιωάννα να είναι ιδιαιτέρως προσεκτική, καθώς, όπως της είπαν, κινδυνεύει ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο. 

Επίθεση βιτριόλι: «Κοίταξέ με, γιατί δε με κοιτάς;» τη ρώτησε η Ιωάννα

Τέλος σημείωσε πως η Ιωάννα έκλεισε την κατάθεσή της λέγοντας πως έχει μπροστά της πάρα πολλά χρόνια επίπονων χειρουργείων και πως δε θα καταφέρει ποτέ να επιστρέψει η μορφή της στην αρχική της κατάσταση. Παρ’ όλ’ αυτά είναι αρκετά γενναία και αντλεί ακόμα περισσότερη δύναμη από την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο. 

Λύτρας: «Πώς είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα;»

Λίγο πριν διακόψει το δικαστήριο για μισή ώρα, ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας απευθύνθηκε προς την έδρα λέγοντας: «Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι γνωρίζει τον λόγο της επίθεσης.

Επίθεση με βιτριόλι: Η Έφη είχε πάρει, κλαίγοντας, τηλέφωνο την Ιωάννα

Πως είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί!». Στην τοποθέτηση του Απόστολου Λύτρα αντέδρασε η κατηγορούμενη λέγοντας: «Σας παρακαλώ πολύ». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top