Βιτριόλι: «Παίζει θέατρο. Θέλει να με αποτελειώσει όταν βγει από τη φυλακή»

Η απάντηση της Ιωάννας στη δράστιδα για τον λόγο της επίθεσης

Οι δηλώσεις της Ιωάννας μετά την ολοκλήρωση της δίκης σήμερα 30/9

Σε δηλώσεις προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τη διακοπή της δίκης σήμερα για την επίθεση με το βιτριόλι. Για πρώτη φορά δράστιδα και θύμα συναντήθηκαν σήμερα μετά την επίθεση τον περασμένο Μάιο και οι εντάσεις δεν έλειψαν. Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 5 Οκτωβρίου. 

Νωρίτερα σήμερα, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η κατηγορούμενη είχε χαμηλωμένο το κεφάλι, δεν κοιτούσε την Ιωάννα αλλά κάποια στιγμή ζήτησε και πήρε τον λόγο, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να σκοτώσει το θύμα. Απευθυνόμενη στην Ιωάννα, είπε «εσύ γνωρίζεις γιατί έγιναν όλα αυτά».

Επίθεση με βιτριόλι: «Ιωάννα, εσύ ξέρεις καλά γιατί σου πέταξα το βιτριόλι»

«Θέλω να πω σχετικά με αυτό που πληροφορήθηκα ότι ψέλλισε η κατηγορούμενη μέσα στο δικαστήριο, ότι δήθεν εγώ γνωρίζω τον λόγο της επίιθεσης, επειδή εκείνη τη στιγμή μου είχε κλείσει την οπτική επαφή ο αστυνομικός και δεν έχει καλή ακουστική η αίθουσα, καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η συγκεκριμένη κυρία. Το έχουμε καταλάβει όλοι, καλό θα ήταν να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης» σημείωσε η Ιωάννα μετά τη διακοπή της δίκης. 

Βιτριόλι: «Το χρώμα της παρέπεμπε σε λείψανο, διαβρώνονταν οι μύες της»

« Άλλωστε έχουμε δει κι άλλους θύτες στυγνών εγκλημάτων να προσπαθούν να διαχειριστούν την κοινή γνώμη και είναι προφανές ότι ακόμη και σήμερα συνεχίζει να παίζει θέατρο.

Δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.  Πραγματικά πιστεύω ότι ακόμη και 5 και 10 χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει, ο σκοπός της θα είναι να με αποτελειώσει. Όλη η συμπεριφορά της οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα» κατέληξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η 36χρονη κατηγορούμενη αποχώρησε από τα δικαστήρια από άλλη έξοδο κι όχι από την κεντρική.

Ιωάννα: «Δε θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις; Ντρέπεσαι καθόλου;»

Πριν τη διακοπή της δίκης, η Ιωάννα γύρισε στην κατηγορούμενη σε μια προσπάθεια να μάθει το «γιατί», τον λόγο που της έκανε αυτό το κακό. «Δε θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις; Ξέρω, δεν τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες, αλλά κάτι έχει γίνει. Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις. Κοριτσάκι μου, όπως μου έλεγες, δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτυλιστεί».

Ο αδελφός της Ιωάννας τότε παρενέβη και είπε «σκρόφα, φίδι, τολμάς και την κοίτας;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top