Βιτριόλι: Τα δύο πρόσωπα που ήξεραν και δεν απέτρεψαν την επίθεση

Γνώριζαν για την εμμονή της Έφης με την Ιωάννα

Οι δικηγόροι της Ιωάννας θα ζητήσουν να κληθούν στο δικαστήριο δύο πρόσωπα. Ένας άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι και οι δύο γνώριζαν την εμμονή της Έφης για την Ιωάννα. Μάλιστα η κατηγορούμενη φέρεται να  είχε ζητήσει στον άνδρα να παρακολουθεί το κορίτσι, ενώ φέρεται να του είχε αναφέρει και ότι ψάχνει βιτριόλι.

Βιτριόλι: «Παίζει θέατρο. Θέλει να με αποτελειώσει όταν βγει από τη φυλακή»

Τα δυο πρόσωπα που ήξεραν και δεν απέτρεψαν την επίθεση 

Βοηθοί; Συνεργοί; Ή τίποτα από τα δύο; Γιατί δεν απέτρεψαν την Έφη από το να ρίξει βιτριόλι στην Ιωάννα; Σε αυτά τα ερωτήματα θα κληθούν να απαντήσουν ο Ν. και η Μ. Ήξεραν ότι η Έφη μισεί την Ιωάννα και τους είχε ζητήσει να την παρακολουθούν και ότι έψαχνε βιτριόλι.

Βιτριόλι: «Το χρώμα της παρέπεμπε σε λείψανο, διαβρώνονταν οι μύες της»

Μάλιστα, η κατηγορούμενη φέρεται να ζήτησε τη βοήθεια του Ν. για να το βρει, όπως επίσης του ζήτησε να γίνει το άλλοθι της.

Η είσοδος της 36χρονης δράστιδας σήμερα στα δικαστήρια - φωτογραφία Eurokinissi

Η είσοδος της 36χρονης δράστιδας σήμερα στα δικαστήρια - φωτογραφία Eurokinissi

«Δεν του είπε θέλω να είσαι το άλλοθί μου. Τον κάλεσε τα ξημερώματα δύο μέρες πριν τη πράξη και του είπε 5 η ώρα το πρωί ότι είμαστε μαζί» είπε ο δικηγόρος του, Δημήτρης Κούκιος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ερωτηθείς αν η κατηγορούμενη είχε αναφέρει τη λέξη βιτριόλι στον πελάτη του, ο δικηγόρος του 36χρονου απάντησε: «Ναι, αλλά γενικά… πώς μπορεί κάποιος να βρει το βιτριόλι».

Ο Ν και η Μ ήταν ζευγάρι. Η κατηγορουμένη γνώριζε τη γυναίκα και μέσω εκείνης έγιναν φίλοι και με τον άντρα. Την ημέρα της επίθεσης τον  κάλεσε 6 φορές, μέσω viber. Ο Ν. απάντησε μόνο σε μία και ύστερα εξαφανίστηκε.

Η 36χρονη προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του και την επόμενη ημέρα, όμως εκείνος δε σήκωσε το τηλέφωνο, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν στενή επαφή.

H Iωάννα Παλιοσπύρου κατά την είσοδό της σήμερα στα δικαστήρια- φωτογραφία Eurokinissi

H Iωάννα Παλιοσπύρου κατά την είσοδό της σήμερα στα δικαστήρια- φωτογραφία Eurokinissi

O Ν. όπως και η Μ. ελέγχθηκαν από τις αρχές ως ύποπτοι για συνέργεια, τον Νοέμβριο του 2020. Η εμπλοκή του άντρα πρόκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου και τα μηνύματα που αντάλλασσε με την 36χρονη, όπως αυτά τον Απρίλιο του 2019 .

Μήνυμα 1
«Καλημέρα Ν. τι κάνεις; Να σε ρωτήσω, παίζει να βρήκες αυτόν που μου έλεγες;».

Μήνυμα 2

«Έλα ρε Ν., Ε. εδώ! Θέλω να βρεθούμε νωρίτερα καθότι θέλω να μου βρεις κάτι που δεν μπορώ να πάω εγώ να το πάρω».

Ο άνδρας δεν απαντούσε ποτέ γραπτώς στα μηνύματα. Κάθε φορά που εκείνη τον χρειαζόταν, την καλούσε στο τηλέφωνο. Οι δικηγόροι της Ιωάννας θα ζητήσουν τόσο εκείνος όσο και η Μ. να δώσουν τις δικές του απαντήσεις.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top