Βιτριόλι: «Εμφανίζεται για να προκαλέσει μεγαλύτερο πόνο στην Ιωάννα»

Όσα είπε ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής

Για τη στάση και τη συμπεριφοράς της 36χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι και τα όσα διαδραματίστηκαν στη δίκη σήμερα (30/9)  μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νίκος Αλεξανδρής. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ιωάννα και Έφη πρόσωπο με πρόσωπο στο δικαστήριο

«Ήρθε να συνεχίσει ένα θέατρο που παίζει εδώ και 16 μήνες και να αποχωρήσει» είπε ο κ. Αλεξανδρής και σημείωσε ότι η 36χρονη Έφη, όταν ήταν παρόντες δημοσιογράφοι και εισαγγελείς απηύθυνε τον λόγο στην Ιωάννα, αφότου όμως αποχώρησαν, δεν απάντησε στις επίμονες απαντήσεις της Ιωάννας. 

Δεν έχει ίχνος ανθρωπιάς και δεν έχει μεταμεληθεί. Εμφανίζεται μόνο και μόνο για να προκαλέσει μεγαλύτερο πόνο στην Ιωάννα 

Αναφερθείς στην κατάθεση αστυνομικού που είπε ότι «δεν έχει δει τέτοιες μεθόδους παραπλάνησης ούτε από έμπειρους εγκληματίες», ο κ. Αλεξανδρής πρόσθεσε ότι ο αστυνομικός τόνισε ότι ούτε στις εγκληματικές οργανώσεις δε βλέπουμε τέτοια μεθόδευση. Ακόμη, ο δικηγόρος της Ιωάννας αποκάλυψε πως η φαρμακοποιός που κατέθεσε, έβαλε τα κλάματα καθώς αναβίωνε τις στιγμές κατά τις οποίες προσπαθούσε να αφαιρέσει τα ρούχα της Ιωάννας και μαζί ξεκολλούσε και το δέρμα της. 

Βιτριόλι: «Το χρώμα της παρέπεμπε σε λείψανο, διαβρώνονταν οι μύες της»

Η είσοδος της Ιωάννας στο δικαστήριο με τους δικηγόρους της- φωτογραφία Eurokinissi

Η είσοδος της Ιωάννας στο δικαστήριο με τους δικηγόρους της- φωτογραφία Eurokinissi

Βιτριόλι: Γιατί δεν εμφανίστηκε ο άνδρας- πέτρα του σκανδάλου

Ο άνδρας για τον οποίο η Έφη φέρεται να είχε βάλει στο στόχαστρο την Ιωάννα, δεν εμφανίστηκε να καταθέσει. Ο δικηγόρος του διαμήνυε πως ο εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και πως η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. «Αν δεν εμφανιστεί θα ζητήσω από το δικαστήριο να διαταχθεί η προσαγωγή του γιατί δεν είναι δυνατό να αφήνονται οποιεσδήποτε υπόνοιες σε βάρος της Ιωάννας» τόνισε ο κ.Αλεξανδρής. 

Επίθεση βιτριόλι: Τι αποκάλυψε ο 40χρονος για τη σχέση του με την δράστιδα

«Όταν έρθει η ώρα θα καταθέσουμε στο δικαστήριο αίτημα να κληθούν να καταθέσουν και ο άνδρας με τη γυναίκα, γιατί υπάρχουν τεράστια ερωτήματα για τη γνώση που είχαν και τη βοήθεια που προσέφεραν» είπε ο κ. Αλεξανδρής.

Βιτριόλι: Τα δύο πρόσωπα που ήξεραν και δεν απέτρεψαν την επίθεση

Τέλος, ο δικηγόρος της Ιωάννας αναφέρθηκε στον φόβο της Ιωάννας, ότι η κατηγορούμενη θα επιχειρήσει να τη σκοτώσει. Αναφερθείς στη στιγμή που τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο έγιναν δρακόντεια, ανέφερε ότι «τότε, ένας άγνωστος άνθρωπος επιχείρησε να μπει στον χώρο που νοσηλευόταν η Ιωάννα. Ας σκεφτούμε τι άλλο έψαχνε η κατηγορούμενη το ίδιο χρονικό διάστημα» είπε. Παράλληλα, υπενθύμισε ότι τότε η 36χρονη επικοινωνούσε και με συγγενικό πρόσωπο της Ιωάννας και ρωτούσε αν μπορούσε να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top