ΕΟΔΥ: Ποιες είναι οι αλλαγές που έρχονται στην Επιτροπή των λοιμωξιολόγων;

Επικεφαλής της Επιτροπής ο καθηγητής Θεοκλής Ζούνης;

Ρεπορτάζ για τις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν στην Eπιτροπή των λοιμωξιολόγων και τον ΕΟΔΥ/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (1/10/21)

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι αποφάσεις για τις αλλαγές στον ΕΟΔΥ και την επιτροπή των λοιμωξιολόγων

Οι διαφοροποιήσεις που θα γίνουν δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αφορούν τόσο τον αριθμό των μελών όσο και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την Επιτροπή. 

Επιτροπή λοιμωξιολόγων: Έρχεται «ανασχηματισμός» από την κυβέρνηση 

Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως η Επιτροπή θα αποτελείται πλέον από επτά μέλη, αντί για 33 που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ενώ παράλληλα προωθούνται αλλαγές και στη λειτουργία της, κυρίως όσον αφορά τα χρονικά διαστήματα των συνεδριάσεων. 

Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Δε διώκονται τα μέλη της με τροπολογία

Θα διατηρηθεί ο συμβουλευτικός ρόλος της Επιτροπής προς την κυβέρνηση, ενώ πραγματοποιούνται παρεμβάσεις για την επιβολή μέτρων όταν κρίνεται απαραίτητο. 

Η Κοτανίδου «καρφώνει» την Επιτροπή: «Οδηγούμαστε σε λάθος αποφάσεις»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Θεοκλής Ζαούτης θα τεθεί επικεφαλής της υπό σύσταση επιτροπής με ειδίκευση στις λοιμώξεις.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, πρόκειται να παραιτηθεί. Στη θέση του ενδέχεται να βρεθεί ο καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top