Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση η Ιωάννα λίγο πριν τη δίκη - «Χειροτερεύει»

«Η Ιωάννα θα είναι στη δίκη παρότι οι γιατροί λένε να μην είναι»

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι το 2020/ (12/09/21)

Δύσκολες ώρες περνά η Ιωάννα, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από τον χώρο εργασίας της τον Μάιο του 2020. Άνθρωποι από το περιβάλλον της αποκαλύπτουν πως η ψυχολογία της έχει επιβαρυνθεί, καθώς πλησιάσει η ημέρα που θα αντικρύσει για πρώτη φορά από κοντά τη γυναίκα που της προκάλεσε αυτόν τον γολγοθά. 

Τρεις ημέρες πριν από τη δίκη, η Ιωάννα ξαναζεί τον εφιάλτη με το βιτριόλι, ενώ η οικογένεια, οι φίλοι και οι γιατροί της βρίσκονται στο πλευρό της για να της δώσουν δύναμη.

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες που ανήρτησε η Ιωάννα

Ο δικηγόρος της δήλωσε πως «Η Ιωάννα θα είναι στη δίκη παρότι δέχεται εισηγήσεις από τους γιατρούς της να μην είναι. Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της είναι πολύ άσχημη, χειροτερεύει δηλαδή μέρα με την ημέρα. Προφανώς, η ψυχολογία της δεν είναι καλή». 

Μανγητοφωνούσε τις επισκέψεις στις χαρτορίχτρες η 36χρονη

Η κατηγορουμένη για την υπόθεση από το απόγευμα της Παρασκευής δέχεται τις επισκέψεις του συνηγόρου της και προσώπων από το στενό περιβάλλον της στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού όπου κρατείται.

Επίθεση με βιτριόλι: Φωτογραφίες ντοκουμέντο μία μέρα πριν την επίθεση

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στις αρχές από την πρώτη στιγμή ήταν ότι η κατηγορουμένη όχι μόνο επισκεπτόταν χαρτορίχτρες, αλλά μαγνητοφωνούσε και όσα τις έλεγαν. Συνήθως, μιλούσαν για έναν άλλον άντρα, με τον οποίο η δράστρια θεωρούσε πως είχε σχέση η άτυχη Ιωάννα. 

Όταν η 36χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα/ Intimenews

Την 36χρονη απασχολούσε μία ....σπαθάτη, σύμφωνα με την χαρτορίχτρα. Η συνομιλία τους πριν την επίθεση είναι ανατριχιαστική:

Χαρρτορίχτρα: «Λοιπόν με αυτή την σπαθάτη που βλέπω εγώ δεν έχει σχέση»

36χρονη: «Δεν λέω σχέση ..ότι αρχίζει και ψήνει κατάσταση»

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα προσπαθήσει να αλλάξει την κατηγορία στη δίκη»

Χαρτορίχτρα: «Ούτε ..Αυτή έχει θέματα με τη δουλειά ,με έναν άντρα άλλον. Εσύ αγχώνεσαι. Θα σου μπει πιο έντονα η ιδέα ότι αυτός έχει αυτή τη σπαθάτη. Αυτή το φτασμένο σου, όμως, ξέρει για σένα και τα λοιπά και συζητάει με αυτόν για σένα. Εσύ τρελαίνεσαι γιατί θεωρείς από κάτι λόγια  που λέει αυτή ότι είναι μαζί»

36χρονη: «Εγώ ψιλιάζομαι μία, η οποία δεν ξέρω αν είναι φίλη του»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top