Mad Clip: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του μοιραίου τροχαίου

Στα χέρια των αρχών για να διαλευκανθεί πώς έγινε το δυστύχημα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο του Mad Clip - Πηγή / βίντεο: Ant1

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον γνωστό τράπερ Mad Clip έρχεται στο φως.

Το βίντεο που εξασφάλισε ο Αnt1 είναι από κάμερα ασφαλείας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και εξετάζεται από τις αρχές, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο δυστύχημα.

Τροχαίο Mad Clip: «Ήταν όλοι νηφάλιοι. Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του»

Σε αυτό, καταγράφεται η στιγμή που ο 34χρονος τράπερ τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην ευθεία. Στη συνέχεια, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, αρχίζει να γυρνάει και να προσκρούει σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Πίσω από το δικό του αμάξι, διακρίνεται ένα άλλο όχημα το οποίο πατάει φρένο.

Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi – Τι κατέθεσε στην αστυνομία

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ύψος της εκκλησίας της Παναγιάς Φανερώμενης, ενώ για τον απεκλωβισμό του καλλιτέχνη μέσα από την άμορφη μάζα που μετατράπηκε το αμάξι του χρειάστηκαν δύο ώρες.

Mad Clip

Ό,τι απέμεινε από το πολυτελές αυτοκίνητο του Mad Clip μετά το τροχαίο.

Mad Clip τροχαίο

Τις επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν ο 34χρονος τράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ. 

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top