Τροχαίο Mad Clip: «Ήταν όλοι νηφάλιοι. Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του»

Ο φίλος του τράπερ Αντώνης Δημητριάδης ήταν μπροστά στον απεγκλωβισμό

Όσα είπε ο Αντώνης Δημητριάδης για το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο φίλος Mad Clip - Βίντεο Mega

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με τον τραγικό θάνατο του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος επιστρέφοντας από γάμο σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi – Τι κατέθεσε στην αστυνομία

Το πολυτελές αυτοκίνητο του 34χρονου καλλιτέχνη βγήκε εκτός πορείας, προσέκρουσε σε κολόνα και κατέληξε σε ένα δέντρο. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, το Ι.Χ. που οδηγούσε έγινε μια άμορφη μάζα, ενώ οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν, τελικά χωρίς τις αισθήσεις του.

Mad Clip: Βίντεο δείχνει το αμάξι με τις κίτρινες πινακίδες πριν το τροχαίο

Mad Clip

Ό,τι απέμεινε μετά το τροχαίο από το πολυτελές αυτοκίνητο του Mad Clip - ndp

Τροχαίο Mad Clip: «Ήταν όλοι νηφάλιοι»

Ο γνωστός dj, παρουσιαστής και στενός φίλος του Mad Clip Αντώνης Δημητριάδης μίλησε για το τροχαίο. Ήταν μαζί του λίγα λεπτά πριν «κοπεί» το νήμα της ζωής του γνωστού καλλιτέχνη.

Μιλώντας στο Mega, ο γνωστός dj ανέφερε ότι βρίσκονταν μαζί με φίλους και συναδέλφους σε ένα οικογενειακό τραπέζι στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Λίγα λεπτά μετά τις 02.00 έφυγαν όλοι νηφάλιοι με τα αυτοκίνητά τους για να επιστρέψουν σπίτια τους.

Σοκαριστική είναι η περιγραφή του Αντώνη Δημητριάδη για τη στιγμή που έφτασε στο σημείο που «έχασε» τη ζωή του ο καλός του φίλος του: 

Βλέπουμε ένα τροχαίο και ρωτάω τον αστυνομικό “Σοβαρό;” και μου απαντάει “Σοβαρό και μάλλον γνωστός”. Εκεί κατάλαβα τι είχε συμβεί. Η κολόνα σταμάτησε το αμάξι, όχι το δέντρο. Η κολόνα δεν έπεσε ποτέ.

Τροχαίο Mad Clip: «Δε θα ζούσε ακόμα και αν φορούσε ζώνη»

Ο γνωστός τράπερ φέρεται να έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως αναφέρει πραγματογνώμονας και όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 34χρονος καλλιτέχνης, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα ατυχημάτων Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, είχε «επιθετική οδήγηση» και έτρεχε με ταχύτητα που έφτανε μέχρι και τα 150 χλμ λίγο πριν χάσει τον έλεγχο: «Κατά τη διαδικασία της πρώτης διασταύρωσης έχει ανεξέλεγκτη πορεία. Μιλάμε πάντα για την πρώτη στροφή και όχι για τη δεύτερη που έγινε η εκτροπή».

Mad Clip τροχαίο

Mad Clip αυτοκίνητο

Και προσθέτει: «Φαίνεται ότι ο οδηγός κινήθηκε από αριστερά προς δεξιά, προσέκρουσε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου από τα δεξιά και στη συνέχεια, 45-50 μέτρα από το σημείο της εκτροπής στο πεζοδρόμιο, φεύγει διαγωνίως πλαγιολισθόντας. Τα ίχνη σύγκρουσης στο όχημα, μιλάμε για ταχύτητα σύγκρουσης περίπου 100 χιλιομέτρων. Συνεπώς, πριν το ατύχημα θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα πριν τη σύγκρουση».

Ο πραγματογνώμονας τόνισε επιπλέον πως ο 34χρονος ακόμη κι αν φορούσε ζώνη ασφαλείας και έτρεχε με πολύ μικρότερες ταχύτητες, δε θα είχε σωθεί, καθώς αυτές οι συγκρούσεις είναι θανατηφόρες. «Τα οχήματα και τα σώματα των οδηγών, δεν μπορούν να μελετηθούν για να αντέχουν σε πλευρικές συγκρούσεις. Γνωρίζουν όλοι ότι η επιθετική οδήγηση σκοτώνει», κατέληξε.

Τροχαίο Mad Clip: «Δεν υπήρχε γρατζουνιά στο μαύρο Audi»

Το βράδυ της Πέμπτης, ο οδηγός ενός μαύρου Audi R8, τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές, θεωρώντας ότι σχετίζεται με το δυστύχημα, κατέθεσε στην αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει καμία σχέση με το τροχαίο. Ισχυρίστηκε ότι ήταν σε απόσταση ασφαλείας από το άλλο αυτοκίνητο, ώστε να μη δημιουργήσει πρόβλημα. Μαζί του ήταν και η σύντροφός του, που ήταν συνοδηγός του. 

Πραγματογνώμονας που έκανε έλεγχο στο αυτοκίνητο δε βρήκε ούτε μια γρατζουνιά. Ο εισαγγελέας διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει εμπλοκή, αλλά ζήτησε για 48 ώρες να κρατηθεί το αυτοκίνητο στο αστυνομικό τμήμα σε περίπτωση που θελήσει η οικογένεια του τράπερ να το εξετάσει και δικός της πραγματογνώμονας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top