Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi – Τι κατέθεσε στην αστυνομία

«Έτρεχε με 150 χλμ πριν τη σύγκρουση», λέει πραγματογνώμονας

Για τις συνθήκες που σημειώθηκε το τροχαίο όπου σκοτώθηκε ο Mad Clip μίλησε πραγματογνώμονας - Βίντεο Mega

Εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία και κατέθεσε ο οδηγός του αυτοκινήτου που αναζητούσε η αστυνομία μετά το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του γνωστού τράπερ Mad Clip.

Σκοτώθηκε ο Mad Clip: Οι τελευταίες αναρτήσεις πριν το τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο πρόσωπο εμφανίστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στις αρχές, επιβεβαιώνοντας ότι βρισκόταν στο σημείο. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το τροχαίο, καθώς όπως ανέφερε, φρόντιζε να κρατάει απόσταση ασφαλείας από το αυτοκίνητο του καλλιτέχνη. Διευκρίνισε ακόμα ότι δεν ήταν μόνος του, αλλά με τη σύζυγό του, η οποία ήταν συνοδηγός.

τροχαίο Mad Clip

Τα απομεινάρια του πολυτελούς αυτοκινήτου του Mad Clip μετά το θανατηφόρο τροχαίο - Ndp 

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, που σύμφωνα με πληροφορίες οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, προσέκρουσε σε κολόνα με αποτέλεσμα το όχημά του να διαλυθεί και να γίνει μια άμορφη μάζα.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι οι άνδρες της πυροσβεστικής χρειάστηκαν δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια.

madclip

madclip τροχαίο συντρίμμια

Σε μια άμορφη μάζα μετατράπηκε το αυτοκίνητο του γνωστού τράπερ.

Τροχαίο Mad Clip: «Έτρεχε με 150 χλμ πριν τη σύγκρουση»

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα που έφτανε μέχρι και τα 150 χλμ την ώρα φαίνεται ότι έτρεχε ο Mad Clip λίγο πριν σημειωθεί το θανατηφόρο τροχαίο.

Όπως ανέφερε στο Mega ο πραγματογνώμονας ατυχημάτων Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, ο οδηγός φαίνεται να είχε «επιθετική οδήγηση»: «Κάνει μια προσπέραση πάνω στην στροφή, κάτι που φαίνεται πως είναι πολύ επιθετικό. Κατά τη διαδικασία της πρώτης διασταύρωσης έχει ανεξέλεγκτη πορεία. Μιλάμε πάντα για την πρώτη στροφή και όχι για τη δεύτερη που έγινε η εκτροπή». 

Και προσθέτει: «Φαίνεται ότι ο οδηγός κινήθηκε από αριστερά προς δεξιά, προσέκρουσε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου από τα δεξιά και στη συνέχεια, 45-50 μέτρα από το σημείο της εκτροπής στο πεζοδρόμιο, φεύγει διαγωνίως πλαγιολισθόντας. Τα ίχνη σύγκρουσης στο όχημα, μιλάμε για ταχύτητα σύγκρουσης περίπου100 χιλιομέτρων. Συνεπώς, πριν το ατύχημα θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα πριν τη σύγκρουση».

Ο πραγματογνώμονας τόνισε επιπλέον πως ο άτυχος τράπερ ακόμη κι αν φορούσε ζώνη ασφαλείας και με πολύ μικρότερες ταχύτητες, δε θα είχε σωθεί, καθώς αυτές οι συγκρούσεις είναι θανατηφόρες. «Τα οχήματα και τα σώματα των οδηγών, δεν μπορούν να μελετηθούν για να αντέχουν σε πλευρικές συγκρούσεις. Γνωρίζουν όλοι ότι η επιθετική οδήγηση σκοτώνει», κατέληξε.

Τροχαίο Mad Clip: Αποκαλυπτικό βίντεο πριν από το δυστύχημα

Στο μεταξύ, τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που αναρτήθηκε σε σελίδα στο Instagram και δείχνει τις συνέβη πριν από το τροχαίο δυστύχημα.

Στο βίντεο φαίνεται η κίνηση δύο αυτοκινήτων που ξεκινούν μαζί από το φανάρι. Στα δεξιά διακρίνεται ένα Audi R8 με κίτρινες πινακίδες και στα αριστερά μία μαύρη Porsche 911, όπως αυτή που οδηγούσε ο Mad Clip.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top