Σκοτώθηκε ο Mad Clip: Οι τελευταίες αναρτήσεις πριν το τροχαίο

O 34χρονος καλλιτέχνης επέστρεφε από γάμο φίλου του

Βαρύ πένθος για την ελληνική τραπ σκηνή από τον θάνατο του Mad Clip, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Mad Clip

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το υπερπολυτελές ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ο τράπερ ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου ανακόπηκε η πορεία του.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Mad Clip να μείνει εγκλωβισμένος στο όχημα και οι πυροσβέστες να προσπαθούν περίπου δύο ώρες για να τον απεγκλωβίσουν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ΙΧ είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

mad clip νεκρός τροχαίο σκοτώθηκε ο ράπερ τράπερ

Ο 34χρονος λίγες ώρες πριν το θανατηφόρο τροχαίο βρισκόταν στον γάμο του φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Μπενουδάκη και από εκεί ήταν και οι τελευταίες αναρτήσεις του στα social media.

O Mad Clip είχε ανεβάσει στα stories του τη στιγμή που το ζευγάρι των νεόνυμφων φτάνει στη δεξίωση υπό τον ήχο του τραγουδιού του ‘’Baby’’.

Ο Γιώγος Μπενουδάκης σκηνοθέτησε το τελευταίο video clip του Mad Clip, για τη μεγάλη επιτυχία «Mporei» που ερμήνευσε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top