Ο Α.Κούγιας θα εκπροσωπήσει την 17χρονη που κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της ανήλικης

Τα μπλεξίματα με τον νόμο που είχε στο παρελθόν ο γνωστός ποδοσφαιριστής- Ρεπορτάζ μεσημεριανού δελτίου Star

Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του γνωστού ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης, μαζί με έναν 40χρονο μάνατζερ. 

Ομαδικός βιασμός: «Όλα γίνονται για τα λεφτά!» φώναξε ο ποδοσφαιριστής

Πριν από λίγο, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της 17χρονης στο δικαστήριο, η οποία υποστηρίζει πως βιάστηκε από τους δύο άντρες μέσα στο σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. 

ποδοσφαιριστής βιασμός

Στην Ανακρίτρια ο γνωστός ποδοσφιαριστής για την κατηγορία του ομαδικού βιασμόυ/ Eurokinissi

Ομαδικός βιασμός από ποδοσφαιριστή: Όλα όσα υποστήριξε η 17χρονη

«Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η μητέρα, αλλά και το θύμα των δύο κατηγορουμένων σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητος των δύο κατηγορουμένων, αλλά στα πλαίσια της νομιμότητος θα συνεργαστούμε στον απόλυτο βαθμό με την 21η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών κα Ζαΐρα όσο και με τον κο Εισαγγελέα, ο οποίος θα γνωμοδοτήσει, ώστε να αποδειχθεί η ουσιαστική και η νομική βασιμότητα της κατηγορίας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας στη δήλωσή του. 

Τι ισχυρίζεται ο ποδοσφαιριστής

Ο ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με «συναίνεση του θύματος». Ο αθλητής είναι αντιμέτωπος με κατηγορία που αφορά διακεκριμένη περίπτωση βιασμού, που τελέστηκε από δύο ή περισσότερους δράστες, για την οποία καλείται να απολογηθεί και ο 40χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα ύστερα από ένταλμα των Αρχών.

ποδοσφαιριστής βιασμός

Στην Ανακρίτρια ο γνωστός ποδοσφιαριστής για την κατηγορία του ομαδικού βιασμόυ/ Eurokinissi

Η κατηγορία επιφέρει ποινή που μπορεί να φθάσει και τα ισόβια, καθώς ο ομαδικός βιασμός ή βιασμός από κοινού, όπως ορίζεται στον Ποινικό Κώδικα, θεωρείται, όπως και το βασικό αδίκημα, πράξη ειδεχθής με μεγαλύτερη ποινική απαξία.

ποδοσφαιριστής βιασμός

Στην Ανακρίτρια ο γνωστός ποδοσφιαριστής για την κατηγορία του ομαδικού βιασμόυ/ Eurokinissi

Ο κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό, μαζί με 40χρονο από τη Νιγηρία, ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για την απολογία του και έτσι θα οδηγηθεί ξανά στο ανακριτικό γραφείο την Πέμπτη το πρωί. Την ίδια ώρα ο συγκατηγορούμενός του έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top