Πέθανε ο 49χρονος γυναικοκτόνος της Σταυρούλας από την Κρήτη

Είχε δολοφονήσει την 47χρονη πριν δύο εβδομάδες επειδή «τον απέρριψε»

Δείτε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σήμερα, Τρίτη, πέθανε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης ο γυναικοκτόνος της 47χρονης Σταυρούλας. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 49χρονος αμέσως μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας είχε αυτοπυροβοληθεί. 

Ο δράστης είχε εντοπιστεί σε ποιμνιοστάσιο από τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν, βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι και όπως είχαν αναφέρει οι γιατροί, η κατάσταση του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, με τους ίδιους να προσπαθούν να τον σταθεροποιήσουν.

Γυναικοκτονία Κρήτη: Την σκότωσε μπροστά στα μάτια της κόρης της

Αν και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, στη συνέχεια εισήχθη στο Βενιζέλειο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Παρέμεινε στη ΜΕΘ για λίγες μέρες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη και νοσηλευόταν φρουρούμενος στη Γναθοχειρουργική κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Σε δήλωση του, ο Διοικητής του Νοσοκομείου ανέφερε: «Ο 49χρονος κατέληξε στις 00:30 τα ξημερώματα. Δεν υπήρχε σπλαχνικό κρανίο, το σημείο αυτό ήταν κατεστραμμένο. Στη σορό θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή όπως προβλέπεται».

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Η 47χρονη Σταυρούλα ήταν παντρεμένη με δύο παιδιά, καταγόταν από  τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου και κατοικούσε με την οικογένειά της στη Ρουμέλη. 

Γυναικοκτονία Κρήτη: Αυτή είναι η 47χρονη που δολοφονήθηκε πισώπλατα

Διατηρούσε δική της επιχείρηση στην περιοχή του Πάνορμου, όπως και ο δολοφόνος της.

Το απόγευμα της Κυριακής 8 Αυγούστου, ο 49χρονος μπήκε μέσα στην επιχείρηση της άτυχης Σταυρούλας με κυνηγετική καραμπίνα και την πυροβόλησε στην πλάτη. Μάλιστα, από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας. 

Το κατάστημα που διατηρούσε η 47χρονη στον Πάνορμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σταυρούλα είχε απορρίψει τον 47χρονο, ο οποίος την πολιορκούσε ερωτικά. Οι κάτοικοι της περιοχής που τους γνώριζαν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είχαν ερωτική σχέση. 

Γυναικοκτονία Κρήτη: Τη σκότωσε γιατί τον απέρριψε

Ο 49χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή και η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της. Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του δράστη και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top