Γυναικοκτονία Κρήτη: Τη σκότωσε γιατί τον απέρριψε

Φέρεται να την «πολιορκούσε» ερωτικά

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με το κίνητρο της νέας γυναικοκτονίας που σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Κρήτη έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Χθες το απόγευμα η κοινή γνώμη συγκλονίστηκε από την εν ψυχρώ δολοφονία μιας 47χρονης μητέρας δύο παιδιών μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε στο Ρέθυμνο. 

Ρέθυμνο: Χαροπαλεύει ο δολοφόνος της 46χρονης γυναίκας στον Πάνορμο

Δράστης ένας 49χρονος, ο οποίος μετά τη δολοφονία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Όπως αναφέρει το Creta24.gr o 49χρονος φέρεται να πολιορκούσε ερωτικά την 47χρονη, εκείνη όμως δεν ενέδωσε και φέρεται να τον απέρριψε, κάτι που πιθανόν εξόργισε τον δράστη. 

Δράστης και θύμα διατηρούσαν επιχειρήσεις στην περιοχή του Πάνορμου. Μάλιστα οι επιχειρηματίες της περιοχής που γνώριζαν και τους δύο είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο οι δυο τους να είχαν ερωτική σχέση. 

Ρέθυμνo: 50χρονος σκότωσε 46χρονη στην παραλία του Πανόρμου

Η 47χρονη, σύμφωνα με το rethemnosnews.gr καταγόταν από τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου και κατοικούσε με την οικογένειά της στη Ρουμέλη. Ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά. Από την άλλη ο 49χρονος καταγόταν από τα Ζωνιανά και ήταν επίσης παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε πισώπλατα την άτυχη γυναίκα μέσα στην επιχείρηση fish spa που διατηρεί στον Πάνορμο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια τουριστών που βρίσκονταν εκεί. Μάλιστα ένας από αυτούς τραυματίστηκε στο χέρι. 

Η 47χρονη έπεσε νεκρή και στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή κι έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος αρχικά στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και μετά στο Βενιζέλειο, όπου υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top