Γυναικοκτονία Κρήτη: Την σκότωσε μπροστά στα μάτια της κόρης της

Ούρλιαζε το κορίτσι βλέποντας τη μητέρα του να κείτεται νεκρή

Σε βαρύ κλίμα πένθους έγινε χθες η κηδεία της 47χρονης γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε πισώπλατα από έναν 49χρονο μέσα στην επιχείρησή της στον Πάνορμο του Ρεθύμνου.

Ο σύζυγος, τα παιδιά, φίλοι και συγγενείς της Σταυρούλας, τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία με ένα τεράστιο «γιατί» να τους βασανίζει».

Νέα στοιχεία έρχονται τώρα στο φως για την εν ψυχρώ δολοφονία της γυναίκας. Όπως αναφέρουν τα «Ρεθυμνιώτικα Νέα» η 47χρονη δολοφονήθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια της 20χρονης κόρης της, η οποία το απόγευμα της Κυριακής βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στο fish spa που διατηρούσαν στον Πάνορμο. 

Η 47χρονη που δολοφονήθηκε στο Ρέθυμνο

Η 47χρονη Σταυρούλα που δολοφονήθηκε στο Ρέθυμνο

Το κορίτσι, βλέποντας τον 49χρονο να πυροβολεί πισώπλατα τη μητέρα της άρχισε να ουρλιάζει από τρόμο, χωρίς να μπορεί να πιστέψει ότι κείτονταν εκεί μπροστά της νεκρή. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το θύμα βρισκόταν στην είσοδο της επιχείρησής της, όταν την πλησίασε ο 49χρονος, που στάθμευσε το αυτοκίνητό του απ’ έξω. Της είπε κάτι, όμως επειδή οι δυο τους είχαν διαφορές, εκείνη επέλεξε να τον αγνοήσει για να φύγει και να μη δημιουργηθεί φασαρία μπροστά στους πελάτες της. 

Εκείνος όμως αντί να φύγει, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε δύο φορές. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο του εγκλήματος άρχισαν να τον αναζητούν και τελικά τον εντόπισαν αιμόφυρτο σε ποιμνιοστάσιο που διατηρεί η οικογένειά του. 

Ο 49χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι για να δώσει τέλος στη ζωή του και πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σχεδόν αγνώριστο το πρόσωπό του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. 

Ρέθυμνο: Σε κατάσταση σοκ ο τουρίστας που τραυματίστηκε

Σοκαρισμένος είναι και ο 27χρονος τουρίστας από την Αυστρία, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης από τα σκάγια της καραμπίνας του 49χρονου. 
Ο νεαρός βρισκόταν στο spa, όταν εμφανίστηκε ο δράστης και άνοιξε πυρ εναντίον της γυναίκας. 

το κατάστημα της 47χρονης στο Ρέθυμνο

Το κατάστημα της 47χρονης στο Ρέθυμνο, όπου δολοφονήθηκε πισώπλατα

Σύμφωνα με πληροφορίες των «Ρεθεμνιώτικων Νέων», τα βλήματα της καραμπίνας βρήκαν τον νεαρό τουρίστα στην παλάμη του αριστερού του χεριού. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου χθες το πρωί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, ωστόσο ο 27χρονος Αυστριακός είναι ακόμη σοκαρισμένος από τη δολοφονία που έγινε μπροστά στα μάτια του, από το σκηνικό τρόμου που έζησε, αλλά και από το γεγονός ότι κινδύνευσε και η ζωή του ίδιου.

Κρήτη: Βαρύ το ποινικό παρελθόν του δράστη

Αυτό που έγινε γνωστό επίσης είναι ότι ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές. 

Τον Σεπτέμβριο του 2012, ξημερώματα έξω από μπαρ στον Πλατανιά Ρεθύμνου, ο τότε 40χρονος διαπληκτίστηκε με Ρώσο τουρίστα 30 ετών, που οι πληροφορίες τον ήθελαν μάλιστα να είναι φρουρά Ρώσου αξιωματούχου που βρισκόταν για διακοπές στο Ρέθυμνο. Ο δράστης πυροβόλησε τον Ρώσο τρεις φορές τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα, στο χέρι και το σαγόνι.

Μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη από τους αστυνομικούς την επόμενη μέρα στο Πάνορμο. Άγνωστο εάν και πόσο καταδικάστηκε για την υπόθεση εκείνη.

Πριν από 15 χρόνια περίπου, οδηγώντας το όχημα του στην εθνική οδό Ρεθύμνου - Ηρακλείου και έχοντας συνεπιβάτιδες δύο γυναίκες από την Ουκρανία, κάπου στο Πέραμα, ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα και να βρει τον θάνατο η μια από τις δυο νεαρές γυναίκες. 

Την εγκατέλειψε νεκρή στο σημείο του ατυχήματος κι εξαφανίστηκε. Άγνωστο και σε αυτή την περίπτωση εάν λογοδότησε στη δικαιοσύνη, εάν δικάστηκε ή αθωώθηκε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top