Γυναικοκτονία Κρήτη: Αυτή είναι η 47χρονη που δολοφονήθηκε πισώπλατα

Η αστυνομία αναζητεί το κίνητρο – Σήμερα η κηδεία της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου μετά από τη δολοφονία της 47χρονης γυναίκας στον Πάνορμο Ρεθύμνου. 

Σήμερα στις 18:00 θα γίνει η κηδεία της στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περάματος Μυλοποτάμου, όπου είχε γεννηθεί. Ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. 

η 47χρονη που δολοφονήθηκε στο Ρέθυμνο

Η 47χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Ρέθυμνο

Γυναικοκτονία Κρήτη: Τη σκότωσε γιατί τον απέρριψε

Όπως αναφέρει το rethymnosnews.gr στον Πάνορμο διατηρούσε επιχείρηση fish spa, ενώ δίπλα είχε τη δική του επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος ο δράστης κι η οικογένειά του. 

το κατάστημα που διατηρούσε η 47χρονη στο Ρέθυμνο

Το κατάστημα που διατηρούσε η 47χρονη στο Ρέθυμνο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπήρχε διένεξη μεταξύ θύματος και δράστη. Μεταξύ των δύο εδώ κι ένα χρόνο υπήρχαν εντάσεις, οι οποίες είχαν πάρει ιδιαίτερη διάσταση το τελευταίο πενθήμερο. 

Κάμερες έχουν καταγράψει καρέ καρέ την εν ψυχρώ δολοφονία και το υλικό ερευνάται από τους αστυνομικούς που αναζητούν το κίνητρο. 
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 49χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, είχε εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον προς την 47χρονη, αλλά εκείνη τον είχε απορρίψει. 

Ρέθυμνο: Χαροπαλεύει ο δολοφόνος της 46χρονης γυναίκας στον Πάνορμο

Ο δράστης χθες το απόγευμα πήγε στην πόρτα του καταστήματος της γυναίκας κι εκείνη βγήκε στο κατώφλι, χωρίς να περιμένει τι θα ακολουθούσε. Συνομίλησαν για λίγα δευτερόλεπτα και τότε εκείνος έβγαλε την καραμπίνα του. Η γυναίκα γύρισε την πλάτη έντρομη για να γλιτώσει, όμως δέχθηκε τους πυροβολισμούς που έπληξαν τους πνεύμονες και την σπλήνα. 

Μέσα σε λίγα λεπτά ξεψύχησε μπροστά στα μάτια ενός ζευγαριού τουριστών, εκ τω οποίων ο άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά από τα σκάγια. 

Ρέθυμνo: 50χρονος σκότωσε 46χρονη στην παραλία του Πανόρμου

Ο 49χρονος τράπηκε σε φυγή και η αστυνομία τον βρήκε σε ποιμνιοστάσιο της οικογένειάς του να έχει αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε τις αισθήσεις του, αλλά το πρόσωπό του ήταν παραμορφωμένο. Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top