Θάνατος 9χρονου από ηλεκτροπληξία: Στην Αλβανία θα τελεστεί η κηδεία

Η νεκροψία επιβεβαίωσε πως το παιδί πέθανε από ηλεκτροπληξία

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Μόλλας στο Ελμπασάν της Αλβανίας, θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου 9χρονου που κατέληξε ύστερα από ηλεκτροπληξία, το περασμένο Σάββατο, στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Ζάκυνθος: «Πήρα το παιδί μου στα χέρια μου και του έδωσα ένα φιλί»

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, από το στενό οικογενειακό κύκλο του 9χρονου, μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία - νεκροτομή, τότε οι συγγενείς θα συνοδέψουν τη σορό στην Αλβανία, ώστε να γίνει η ταφή του παιδιού και η κηδεία πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Στην Πάτρα η σορός του 9χρονου για την νεκροψία 

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Πάτρα μεταφέρθηκε σήμερα, η σορός του 9χρονου αγοριού προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή, για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: «Μου έφεραν το παιδί πεθαμένο στα χέρια μου»

Η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, που εξέτασε τον άτυχο 9χρονο, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «ότι σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, η αιτία θανάτου του 9χρονου, είναι η ηλεκτροπληξία». 

Η τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν το παιδί έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του.

Για το τραγικό περιστατικό έχουν συλληφθεί και πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top