Φωτιά Άνω Λιόσια: Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στο Ποικίλο όρος

Υπήρξε αναζωπύρωση το πρωί του Σαββάτου

Αστυνομικές δυνάμεις και πολίτες είχαν συγκεντρωθεί το βράδυ της Παρασκευής στην είσοδο που οδηγεί σε δασική έκταση προς την ανατολική πλευρά του Ποικίλου όρους, στην Πετρούπολη

Νέα αναζωπύρωση υπήρξε στο Ποικίλο όρος, το πρωί του Σαββάτου, η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο. Η φωτιά, που ξεκίνησε χθες το απόγευμα από τα Άνω Λιόσια, βρισκόταν σε ύφεση κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.  Η φωτιά είχε περάσει χθες στην ανατολική πλευρά του Ποικίλου όρους και κινούταν προς Πετρούπολη. 

Αναζωπύρωση του πύρινου μετώπου στο Ποικίλο όρος- φωτογραφία από εγκαταστάσεις Star

Αναζωπύρωση του πύρινου μετώπου στο Ποικίλο όρος- φωτογραφία από εγκαταστάσεις Star

Φωτιά Άνω Λιόσια: Πέρασε στο Ποίκιλο Όρος - Κινείται προς Πετρούπολη

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Πετρούπολης, Στέφανου Βλάχου, η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 05:30 το πρωί, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες έγιναν ρίψεις νερού από αέρος. Οι ρίψεις συνεχίζονται μετά τη νέα αναζωπύρωση το πρωί του Σαββάτου. 

Στο πύρινο μέτωπο που ξέσπασε στα δυτικά προάστια δόθηκε ολονύκτια μάχη, ώστε να μην επεκταθεί. «Μεγάλο αγώνα δίνει η Πολιτική προστασία του Δήμου Πετρούπολης, με δύο πυροσβεστικά και υδροφόρες. Επίσης συνδρομή έχουμε από δύο οχήματα της πυροσβεστικής , και υδροφόρες από γειτονικούς Δήμους» ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής, ο δήμαρχος. 

Αστυνομικές δυνάμεις και πολίτες είχαν συγκεντρωθεί το βράδυ, στην είσοδο που οδηγεί σε δασική έκταση προς το γήπεδο Αλκυών και την ανατολική πλευρά του Ποικίλου όρους, στην προέκταση της οδού Κερασόβου στην Πετρούπολη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top