Ρέθυμνο: Εξετάζουν το σενάριο αυτοκτονίας για τα οστά μέσα στο βαρέλι

Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό θανάτου

Ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star για την υπόθεση

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεσης εύρεσης ανθρωπίνων οστών μέσα σε βαρέλι στον Πλατανιανό ποταμό Ρεθύμνου.

Η αστυνομία εξετάζει το σενάριο της αυτοκτονίας για το περιστατικό, καθώς ο άνθρωπος που βρέθηκε μέσα μπορεί να ήθελε να «εξαφανιστεί» και να ήξερε ότι μπορεί να πεθάνει. 

Κρήτη: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά μέσα σε βαρέλι

Το βαρέλι ήταν στεγανοποιημένο περιμετρικά με αρμόστοκο (υλικό γνώριμο στον ίδιο λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας, αν τελικά επιβεβαιωθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια η ταυτότητα του), εσωτερικά είχαν τοποθετηθεί ιμάντες που περισσότερο παραπέμπουν σε χερούλια, βρέθηκαν και δύο γκαζάκια. Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, τα οστά μάλλον ανήκουν σε έναν άνδρα ηλικίας 40 ετών. 

Το σίγουρο είναι πως ο θάνατος ήταν ασφυκτικός και βασανιστικός λόγω της έλλειψης οξυγόνου και κράτησε λεπτά. Σύμφωνα με το cretalive.gr, το όλο στήσιμο παραπέμπει σε τελετουργικό, με βάση τα όσα έχουν ειπωθεί. 

Ακόμα, το πτώμα δεν φάνηκε να είχε τραύματα από οποιοδήποτε όπλο. 

Πάντως, όλα τα στοιχεία μαρτυρούν πως πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό θανάτου. Οι αρχές θεωρούν πως ο νεκρός μπορεί να ήθελε να συνδέσει το θάνατό του – σε περίπτωση που πρόκειται για αυτοκτονία- με μεταφυσικές θεωρίες. 

Αναμένεται η ταυτοποίηση του πτώματος, προκειμένου να προχωρήσει η επίλυση της υπόθεσης. Το βασικό εμπόδιο αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν έχει βρεθεί ο οδοντίατρος που έχει φτιάξει την οδοντοστοιχία του πτώματος, στοιχείο που έχει μεγάλη σημασία. 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδοντιάτρου έχουν φτάσει σχεδόν 10 χρόνια πίσω, χωρίς όμως μέχρι στιγμής, αποτέλεσμα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top