Ηλιούπολη - 19χρονη: Προφυλακιστέος και ο τρίτος κατηγορούμενος

Αρνήθηκε τις κατηγορίες για trafficking και ναρκωτικά

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ο 32χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες ωστόσο η απολογία του δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίοι τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Ηλιούπολη: Συνελήφθη ένα ακόμη άτομο για την υπόθεση της 19χρονης

Ο συνήγορος υπεράσπισής του Αστέριος Τριανταφύλλου, ανέφερε ότι «σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού

Νωρίτερα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη για σχεδόν δυο μήνες, κακοποιούσε και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα.

Όπως είχε καταθέσει η ίδια, ήταν σε σχέση με τον 39χρονο και συγκατοικούσαν. Όταν του εξέφρασε την επιθυμία της να βρει μια δουλειά, ίσως σε μια καφετερία, εκείνος της είπε πως η μητέρα ενός φίλου του έχει οίκους ανοχής και της πρότεινε να δουλέψει εκεί. 

Ηλιούπολη: «Ο αστυνομικός μου έκλεινε τρία ή τέσσερα ραντεβού την ημέρα»

«Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα, όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους», υποστήριξε η κοπέλα.

Μεταξύ άλλων η 19χρονη είχε καταθέσει: «Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον Δ. αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματός μου με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχισε να με απειλεί. Με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουν σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους, όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο. Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό, διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε, εξαναγκάζοντάς με έτσι να κάνω σεξ μαζί του. Τελευταία φορά που με βίασε ήταν χθες το βράδυ και τελευταία φορά που με χτύπησε ήταν σήμερα το μεσημέρι. Επίσης, με χτύπησε χθες και προχθές στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε επάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top