Βόλος: Επίθεση με καρέκλες σε αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο σε καφενείο

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν τρεις άνδρες, οι οποίοι επιτέθηκαν με καρέκλες σε αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο σε καφενείο στη Νέα Ιωνία Βόλου, τα ξημερώματα της Πέμπτης.  

Οι αστυνομικοί πήγαν να  ελέγξουν αν στο καφενείο έπαιζε δυνατά η μουσική λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Μόλις τους είδαν κάποιοι από τους θαμώνες άρχισαν να τους βρίζουν και να τους απειλούν. 

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί έσωσαν μαθητή που παρασύρθηκε από όχημα

Στο αποκλειστικό βίντεο η Δήμητρα Τζιότζιου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αστυνομικοί, στην προσπάθεια τους να συλλάβουν τους θαμώνες που τους απειλούσαν και είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, δέχθηκαν επίθεση με καρέκλες και τραπέζια.

«Πήγε ο μεθυσμένος να του πει τι κάναμε και ήρθατε τόσοι;[ ...] έφυγαν καρέκλες και τραπέζια, εγώ έφυγα είχα και την εγγονή μου πάνω, φοβήθηκα και άφησα το μαγαζί μου» περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του καφενείου, που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Τρεις πελάτες τελικά συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για άσκηση βίας κατά δημοσίων οργάνων, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top