Θάνατος Γαλλίδας: Θερμοπληξία - εξάντληση οι αιτίες για τον ιατροδικαστή   

Ο συνδυασμός διαφόρων παραγόντων που είχε μοιραία κατάληξη  

Το ρεπορτάζ του Star για τον θάνατο της Γαλλίδας (1/7) 

Θερμοπληξία και εξάντληση ήταν τα αίτια θανάτου της 29χρονης Γαλλίδας Βιολέτ Γκιγκανό σύμφωνα με τον ιατροδικαστής Ρεθύμνου, Γιώργο Μυλωνάκη και την έκθεσή του μετά τη νεκροψία - νεκροτομή στην οποία υποβλήθηκε η σορός της άτυχης τουρίστριας.

Θάνατος Γαλλίδας στην Κρήτη: Εξετάζεται να μην έπεσε στη χαράδρα

Η 29χρονη  Γαλλίδα βρέθηκε νεκρή από αστυνομικούς της ασφάλειας Χανίων, την περασμένη Πέμπτη, εν μέσω συνθηκών καύσωνα, ένα χιλιόμετρο από το σημείο που είχε αφήσει το αυτοκίνητο της, στην παραλία του Κριού στην Παλαιόχωρα Χανίων. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή από τα ευρήματα που είχαν οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους, όπως επίσης από το σημείο και τη στάση που βρέθηκε η άτυχη τουρίστρια. 

Κρήτη: Οι τελευταίες κινήσεις της 29χρονης Γαλλίδας πριν εξαφανιστεί

Να σημειωθεί επίσης ότι το θερμός και τα μπουκάλια νερού και αναψυκτικού που είχε στο σακίδιο της η 29χρονη ήταν άδεια, με την πιθανότερη εκτίμηση να είναι ότι  η Γαλλίδα στην επιστροφή της από το Ελαφονήσι μέσω του  μονοπατιού Ε4 δεν είχε πλέον στη διάθεσή της άλλο νερό, γεγονός που σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την εξάντληση από το πολύωρο περπάτημα επέφερε την τραγική κατάληξη. 

Χανιά: Τραγικός επίλογος για την 29χρονη Γαλλίδα - Εντοπίστηκε νεκρή

Μοιραίο λάθος θεωρείται ότι προσπάθησε να κόψει δρόμο καθώς βρέθηκε σε σημείο χωρίς μονοπάτι όπου και  άφησε την τελευταία της πνοή. 
Η Βιολέτ Γκιγκανό έφτασε μόνη της στο Ηράκλειο Κρήτης αρχικά,  στις 21 Ιουνίου για μια εβδομάδα διακοπών. Νοίκιασε  αυτοκίνητο και ταξίδεψε στα Χανιά, καθώς επιθυμούσε να επισκεφθεί το διάσημο Ελαφονήσι. Η επίσκεψή της αυτή είχε τραγική κατάληξη όμως για την ίδια, λόγω του συνδυασμού διαφόρων συγκυριών και των υψηλών θερμοκρασιών τη συγκεκριμένη ημέρα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top