Γλυκά Νερά: «Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί» - Νέες δηλώσεις μέσα από τη φυλακή

Είχε οικονομικές διαφορές το ζευγάρι;

Επιμένει ότι έχει μετανιώσει ο 32χρονος πιλότος. Πηγή/βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Συνεχίζει να δηλώνει μετανιωμένος μέσα από τη φυλακή ο 32χρονος πιλότος που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Καρολάιν με τα ίδια του τα χέρια όπως ομολόγησε ο ίδιος μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη ζωή του ζευγαριού, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχαν οικονομικές διαφορές.

Γλυκά Νερά: Τα πρώτα λόγια του 32χρονου συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

Ο καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού προσπαθεί να πείσει ότι η δολοφονία της συζύγου του δεν ήταν προμελετημένη και πως ό,τι έκανε από το έγκλημα κι έπειτα, ήταν για να μην αφήσει την κόρη του χωρίς γονείς.

Γλυκά Νερά: Έπνιγε την Καρολάιν επί πέντε λεπτά - Πώς περιέγραψε τον φόνο

Γλυκά Νερά

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ρία Τσοχαντάρη, ο συζυγοκτόνος είπε:

Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου κι έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική.

Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν βοηθούσε οικονομικά το ζευγάρι

Χρήματα για την αγορά οικοπέδου είχε δώσει στο ζευγάρι η μητέρα της Καρολάιν. Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη σχέση του ζευγαριού με τους γονείς τους. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η μητέρα της άτυχης Καρολάιν φέρεται να βοήθησε οικονομικά το ζευγάρι προκειμένου να φτιάξει το δικό του σπίτι.

Γλυκά Νερά: Χρήματα για αγορά οικοπέδου είχε δώσει η μητέρα της Καρολάιν

Συγκεκριμένα, η μητέρα της 20χρονης έδωσε 50.000 ευρώ για την αγορά ενός οικοπέδου που είχαν βρει τα παιδιά και όπου ήθελαν να χτίσουν το νέο τους σπίτι. Ωστόσο, το ακίνητο δεν γράφτηκε στο όνομα της Καρολάιν αλλά στον πιλότο.

Το ζευγάρι χρειαζόταν συνολικά 190.000 ευρώ για να προχωρήσει στην κατασκευή του σπιτιού και ήδη είχε πάρει την έγκριση ενός δανείου ύψους 160.000 ευρώ. Από την πλευρά του Μπάμπη ισχυρίζονται ότι τα υπόλοιπα χρήματα θα τα κάλυπτε ο ίδιος από τις με τη βοήθεια της δικής του οικογένειας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε διενέξεις για τα οικονομικά, ενώ η μητέρα της Καρολάιν φέρεται να τους βοηθούσε καταβάλλοντας το ποσό των 1.000 ευρώ μηνιαίως.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top