Αυτοκτονία γνωστού επιχειρηματία: Ποιος ήταν;

Όλη η ελληνική showbiz έχει φάει στην ταβέρνα του και τον θυμάται

Σταύρος Διογάκης

Η αυτοκτονία του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Δευτέρα, έχει γεμίσει με θλίψη τον χώρο της εστίασης αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο 53χρονος φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο που εντοπίστηκε κοντά στο αυτοκίνητο του, πυροβολώντας δύο φορές. 

Ο Διογάκης αυτοκτόνησε: Έριξε μία σφαίρα στην καρδιά και μία στο κεφάλι

Ο αυτόχειρας ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στη Κάντζα, στην οποία έχουν γευματίσει πολλοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, σχεδιαστές μόδας κ.α. Εκεί, ο 53χρονος, καλωσόριζε τους πελάτες με ένα πλατύ χαμόγελο. Μερικοί από τους μεγαλύτερους έλληνες και ξένους celebrities είχαν περάσει από τον χώρο του, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, η Ελένη Μενεγάκη, οι Disquared αλλά και ο Girorgio Armani.  

Με τον Σάκη Ρουβά

Ο επιχειρηματίας κληρονόμησε την οικογενειακή ταβέρνα, την οποία διαχειριζόταν μαζί με τον αδερφό του. Δούλευε με πολύ μεράκι και φρόντιζε για κάθε λεπτομέρεια. 

Κανείς δεν μπορεί αν πιστέψει πως ο ίδιος άνθρωπος θα μπορούσε να βάλει ένα τόσο τραγικό τέλος στη ζωή του. Οι δικοί του δεν μπορούν να πιστέψουν πως η μελαγχολία που είχε ο 53χρονος τις τελευταίες μέρες θα τον οδηγούσε στην τραγική αυτή απόφαση.  

Με τον Giorgio Armani

Ο επιχειρηματίας αγαπούσε τη γυμναστική αλλά και τα water sports, όμως τις τελευταίες μέρες δεν πήγαινε στο γυμναστήριο. Η οικογένειά του εξέδωσε δελτίο εξαφάνισης ενηλίκου την Δευτέρα, σημειώνοντας ότι «η ζωή του ίσως να βρίσκεται σε κίνδυνο». Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι απασχολούσε τον 53χρονο τόσο ώστε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Με τους Disquared 

Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, ο 53χρονος σχεδίαζε να ανοίξει και καφετέρια, ένα επιχειρηματικό σχέδιο που έμεινε ανεκπλήρωτο.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top