Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας με σφαίρα στην καρδιά και στο κεφάλι

Δίπλα του βρέθηκε ένα όπλο και ένα σημείωμα

Σταύρος Διογάκης

Τραγικό επίλογο είχε η υπόθεση εξαφάνισης γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα και τελικά βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Αγ. Ιωάννης κοντά στα Γλυκά Νερά.

Ο άτυχος επιχειρηματίας της ταβέρνας «Κρητικός» φέρεται να αυτοκτόνησε με όπλο που εντοπίστηκε κοντά στο αυτοκίνητο του, πυροβολώντας δύο φορές. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά, όπου και φέρει διαμπερές τραύμα, όμως δεν κατάφερε να βάλει τέλος στη ζωή του και έδωσε το τελειωτικό χτύπημα βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφο.

Νεκρός βρέθηκε ο επιχειρηματίας

Εντός των επόμενων ωρών αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξουν περισσότερο φως στα ακριβή αίτια θανάτου του.

νεκρός επιχειρηματίας

Τελευταίο σημάδι ζωής του 53χρονου ήταν ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της γυναίκας που φρόντιζε την μητέρα του τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο επιχειρηματίας την προηγούμενη μέρα είχε βρεθεί σε έναν γάμο με φίλους και σύμφωνα με μαρτυρίες μετά επέστρεψε στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Το σημείωμα στον αδερφό του

Ο 53χρονος πρόσφατα είχε παραχωρήσει από τη διαχείριση της ταβέρνας «Κρητικός» και μεταβίβασε το μερίδιό του στον αδερφό του, με τον οποίο ήταν συνιδιοκτήτες.

Λίγο πριν αυτοκτονήσει, ο επιχειρηματίας άφησε πίσω του ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι αφήνει την περιουσία του στον αδερφό του.

Δίπλα στο μήνυμα βρέθηκε ένα κουτί με χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top