Γλυκά Νερά: Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή του ημερολογίου της Καρολάιν

Ο εισαγγελέας ζητά να διερευνηθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες πράξεις

Η στιγμή που ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος εξέρχεται από το γραφείο του Εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 18/6- βίντεο star.gr

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε εντολή στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών να διερευνηθούν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες πράξεις, σχετικά με τη δημοσιοποίηση στοιχείων της δικογραφίας της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, με ειδική αναφορά στο ημερολόγιό της.

Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή ο πιλότος - «Να σαπίσεις στη φυλακή» του φώναζαν

Ο εισαγγελέας αναφέρεται σε «εντόνως επικριτικά δημοσιεύματα για διαρροή - δημοσιοποίηση στοιχείων της ποινικής δικογραφίας (ημερολόγιο θύματος κλπ), για το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε στα Γλυκά Νερά σε βάρος της ανωτέρω παθούσης».

Η άτυχη Καρολάιν αγκαλιά με το μωρό της

Η άτυχη Καρολάιν αγκαλιά με το μωρό της

Όπως αναφέρει «η δημοσιοποίηση αυτών εκλαμβάνεται ήδη και ευλόγως, ως ενέχουσα προσβολή της προσωπικότητας της ίδιας της παθούσης και μπορεί να θεωρηθεί ακόμη, ότι μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ευνοϊκού κλίματος για τον κατηγορούμενο, κατά την εξέλιξη της ποινικής διαδικασίας».

Γλυκά Νερά: Τα χίλια πρόσωπα του συζυγοκτόνου - «Τι λένε έξω για μένα;»

Ο Β. Πλιώτας παραθέτει σχετικά δημοσιεύματα και την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών σχετικά με την «τήρηση των κανόνων δεοντολογίας». Ζητά να πραγματοποιηθεί έρευνα άμεσα για τη διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων, όπως παραβίασης υπηρεσιακού ή δικαστικού απορρήτου. Η προκαταρκτική ήδη ξεκίνησε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top