Γλυκά Νερά: Ο αδελφός του πιλότου τον επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του δράστη με τη μητέρα του

Την πρώτη επίσκεψη από τον αδερφό του δέχτηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο 32χρονος πιλότος. Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είναι ψύχραιμος, τρώει και κοιμάται κανονικά και ετοιμάζει την απολογία του την ερχόμενη Τρίτη.

Γλυκά Νερά: Οι κινήσεις του πιλότου πριν και μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

Ο πιλότος ζήτησε ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης από τον αδερφό του που τον επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τη μητέρα του, με την οποία ζει η μικρή Λυδία.

Στη γραπτή δήλωσή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o κατηγορούμενος υποστήριξε: «Το συγνώμη είναι πολύ μικρή λέξη γι’ αυτό που έχει συμβεί. Εκείνη την ημέρα καταστράφηκε η οικογένειά μας και η ευθύνη είναι δική μου. Οτιδήποτε άλλο από τότε ήταν μία απελπισμένη προσπάθεια να μη χάσει η κόρη μας και τους δύο γονείς της την ίδια ημέρα».

Η άτυχη Καρολάιν με το μωρό της στο Ντουμπάι

Η άτυχη Καρολάιν με το μωρό της στο Ντουμπάι

Γλυκά Νερά: Έκρυψε τις βέρες τους στο ντεπόζιτο της μηχανής του

Μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, ο πιλότος σκηνοθέτησε ένα σκηνικό ληστείας για να καλύψει τα ίχνη του και να ξεγελάσει τις αρχές. Τα κοσμήματα που είχε το ζευγάρι τα έκρυψε στο ντεπόζιτο της μηχανής του, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην ομολογία του. 

Γλυκά Νερά: Οι κινήσεις του πιλότου πριν και μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

«Το μόνο αξίας που υπήρχε στο σπίτι ήταν οι δύο βέρες μας και το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Καρολάιν. Τα έβαλα σε μία νάιλον σακούλα και τα πέταξα μέσα στο ντεπόζιτο της μηχανής μου» φέρεται να είπε ο πιλότος, ο οποίος τις επόμενες μέρες τα πέταξε σε κάδο απορριμμάτων.

Λεφτά μέσα στο σπίτι δεν υπήρχαν. «Άνοιξα ένα παιχνίδι Monopoly  για να πω ότι εκεί είχαμε 9.500 ευρώ και τα οποία τα πήραν οι ληστές. Όλα αυτά τα έκανα φορώντας γάντια που πήρα από τη μηχανή μου» είπε. 

Μητέρα Καρολάιν: «Την έβλεπα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη»

Όσο ο πιλότος προσπαθούσε να εξαφανίσει τα ίχνη από το έγκλημα που είχε διαπράξει, η μητέρα της Καρολάιν στην Αλόννησο ήταν ήσυχη, πιστεύοντας ότι το παιδί της ήταν ευτυχισμένο. Είχαν μιλήσει λίγες ώρες πριν ο γαμπρός της δολοφονήσει την κόρη της. Δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι, όπως είπε στις αρχές.

Γλυκά Νερά: Μία φωτογραφία που τράβηξε η Καρολάιν γρίφος για τις αρχές

«Την έβλεπα κάθε ημέρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει πάρα πολύ καλά. Δε μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα. Μιλούσαμε κάθε ημέρα στο τηλέφωνο με βιντεοκλήση και έτσι μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά» υποστήριξε.

Γλυκά Νερά: Η συνάντηση της Καρολάιν με φίλη της λίγες ώρες πριν το φονικό

Η μητέρα της Καρολάιν, στην κατάθεσή της στις αρχές, περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε ότι το κορίτσι είναι νεκρό. Δε φανταζόταν τότε ότι ο άνθρωπος που της στέρησε το παιδί της ήταν ο ίδιος άνθρωπος που την αγκάλιαζε  στο μνημόσυνο και θεωρούσε παιδί της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top