Γλυκά Νερά: Η συνάντηση της Καρολάιν με φίλη της λίγες ώρες πριν το φονικό

«Ήταν ταραγμένη εκείνο το απόγευμα- Είχαν παράξενο δέσιμο με τον Μπάμπη»

Η συνάντηση της Καρολάιν με φίλη της λίγες ώρες πριν το φονικό. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 20/6/21

Η Καρολάιν ήταν ταραγμένη λίγες ώρες πριν το φονικό στα Γλυκά Νερά, ανέφερε σε κατάθεσή της φίλη της 20χρονης μητέρας. Οι δύο κοπέλες είχαν συναντηθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας. Η Καρολάιν είχε πάρει μαζί και την κόρη της, ενώ έδειχνε να είναι σε «περίεργη ψυχολογική κατάσταση».

Γλυκά Νερά: Οι κινήσεις του πιλότου πριν και μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

«Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση, αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει. Στην πλατεία Βαρνάβα πήρε μαζί της και το μωρό. Δε μου είπε γιατί ήταν ταραγμένη, ούτε όμως και τη ρώτησα. Μετά από λίγη ώρα ήρθε εκεί που καθόμασταν και ο σύζυγός της» ανέφερε.

Η φίλη της περιέγραψε την Καρολάιν ως εσωστρεφή, παρόλο που έδειχνε ανοιχτός και ευδιάθετος άνθρωπος. Η 20χρονη έκρυβε τα προβλήματά της, ενώ και η φίλη της είχε μάθει πολύ αργότερα για την αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχε η Καρολάιν, πριν αποκτήσει την κόρη της. Ακόμη κι όταν ήταν έγκυος στη Λυδία, η φίλη της το έμαθε λίγο πριν γεννήσει. «Όταν ήταν έγκυος για δεύτερη φορά, με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να βρεθούμε μία μέρα πριν γεννήσει. Τότε είχα πάθει σοκ. Αυτό όμως το δικαιολογώ λόγω της προηγούμενης απώλειας, αλλά και όπως έμαθα αργότερα είχε κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης της την οποία γέννησε και πρόωρα» φέρεται να κατέθεσε η φίλη της.

Φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού στην Πορτογαλία

Φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού στην Πορτογαλία

Ακόμα, και για τον γάμο του ζευγαριού στην Πορτογαλία, η φίλη της το έμαθε αφότου έγινε. «Παρόλο που κάναμε παρέα, δεν τα λέγαμε όλα ανοιχτά. Κρατούσε πράγματα για τον εαυτό της. Δε μου ζητούσε τη συμβουλή μου» φέρεται να είπε η φίλη του θύματος.

Γλυκά Νερά: «Το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της»

Τον 32χρονο πιλότο τον χαρακτήρισε συμπαθή, η φίλη της Καρολάιν. «Αυτό έλεγαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Πολύ προσγειωμένος και πολύ δεμένος με την Καρολάιν. Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας που είναι ο άλλος, ανά πάσα ώρα και στιγμή» ισχυρίστηκε η κοπέλα.

Γλυκά Νερά: Τι έγραφε στο ημερολόγιό της η Καρολάιν για τον Μπάμπη

Τέλος, η φίλη της Καρολάιν την περιέγραψε ως μια πολύ δυναμική κοπέλα, με μεγάλη αυτοπεποίθηση, που ήθελε να τα χειρίζεται όλα μόνη της, ακόμα και στο σπίτι. Ήθελε η ίδια να επιμελείται τις δουλειές του σπιτιού, του μωρού και δεν είχε πάρει ποτέ κάποιον να τη βοηθήσει. Στο πανεπιστήμιο δεν πήγαινε καθόλου και ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική. Για την «ψυχολόγο» που επισκεπτόταν η Καρολάιν, είχε μιλήσει στη φίλη της. «Πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσαν, αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος» σημείωσε η φίλη της.

Γλυκά Νερά: Η κολλητή της Καρολάιν ήξερε για τους καβγάδες

Κατέληξε λέγοντας ότι γενικώς η Καρολάιν ήταν χαρούμενη με τον πιλότο και την κόρη τους. «Ήταν πολύ κρίμα αυτό που συνέβη. Πραγματικά επειδή ήταν φίλη μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω» είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top